Lemne confiscate de polițiști. Valorau peste 4.000.000 de lei

Data:

spot_img

Lemne confiscate de polițiști. Valorau peste 4.000.000 de lei au fost confiscate de polițiștii din Suceava, în urma celor 16 percheziții, desfășurate pe 28 mai, în cadrul Acțiunii JUPITER, într-un dosar privind infracțiuni de evaziune fiscală în domeniul silvic.

Material lemnos confiscat de polițiști

În urma finalizării activităților de inventariere aferente controalelor pe linie silvică, demarate în contextul perchezițiilor domiciliare efectuate împreună cu specialiștii Garzii Forestiere Suceava, au fost confiscați 13.409 metri cubi de material lemnos, în valoare totală de 4.020.255 de lei și au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 113.000 de lei.

Sunt continuate activitățile de cercetare penală în cadrul dosarului pentru stabilirea tuturor conexiunilor infracționale și asigurarea materialului probator, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Citește și: Super Rally la Alba Iulia: zeci de mașini puternice pe străzile din oraș

Lemne confiscate de polițiști

Amintim că la începutul lunii, în urma a 6 percheziții domiciliare, efectuate la data de 6 iunie 2024, de către polițiștii Serviciului Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Direcției de Ordine Publică – I.G.P.R., sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București, au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri și obiecte cu valoare probatorie.

Astfel, polițiștii au descoperit și indisponibilizat 30.150 de euro, 34.600 de lei, 300 USD, o armă neletală supusă autorizării (pistol), de proveniență din Polonia, un hard disk, un laptop, 3 telefoane mobile, 1 aparat de tip POS și documente și înscrisuri financiar-contabile.

Totodată, au fost descoperiți, inventariați şi indisponibilizați 1.047 de metri cubi de material lemnos, de diferite specii de foioase tari.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto (descriptiv): captură video Poliția Română / Facebook

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Doctoriță din Oțelu Roșu, prinsă în flagrant când lua mită pentru un concediu medical | Express de Banat

Doctorița din Oțelu Roșu, șefa Secției de Medicină Internă,...

Mesajul Anei Blandiana după primirea prestigiosului premiu Prințesa de Asturia

Ana Blandiana a reacționat, într-o postare pe Facebook, după...

Curtea de Apel Iași exclude înregistrările din dosarul de mită al fostului șef al CJ Vaslui, Dumitru Buzatu

Curtea de Apel Iași a dispus, vineri, îndepărtarea înregistrărilor...