Mihai Neacșu, fratele baronului PSD Marian Neacșu, numit în conducerea Autorității Aeronautice Civile

Data:

Mihai Neacșu a fost desemnat membru al consiliului de administrație al Autorității Aeronautice Civile pentru patru ani, potrivit contractului de mandat postat pe site-ul instituției. Mihai Neacșu este fratele baronului PSD Marian Neacșu, care este și secretar general al guvernului.

Contractul de mandat a fost semnat de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu (PSD) pe 11 octombrie 2022 și e valabil patru ani, până la 10 octombrie 2026.

Întrebat de reporterul G4Media cum a putut fi angajat Neacșu, adtă fiind lipsa oricăror competențe în domeniul aeronautic, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a spus că ”Cred ca e vorba de o grila de punctaj. Iar toate acestea sunt conditii care se puncteaza in plus”.

Mihai Neacșu nu are nici o experiență relevantă sau pregătire academică în domeniul aeronautic, potrivit CV-ului său oficial. Toată experiența sa profesională este la firma de familie Estrella Imex SRL, al cărei obiect de activitate este cultivarea cerealelor (mai puțin orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase, potrivit portalului specializat Confidas.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Citește și: PSD și PNL nu mai sunt sigure că intrăm în Schengen. Și au găsit vinovații: USR și 3 jurnaliști

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Autoritatea Aeronautica Civila Romana / Facebook)

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Îndemn la vot impresionant: „Un mesaj pentru nepotul meu” | VIDEO

Îndemn la vot impresionant la vot realizat de Parlamentul...

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se întoarce la DNA Oradea

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se...

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone...