Ministrul de Externe al Ungariei: „SUA au reziliat acordul privind evitarea dublei impozitări”

Data:

Statele Unite au reziliat convenţia fiscală de evitare a dublei impozitări încheiată cu Ungaria în urmă cu 43 de ani, a anunţat, sâmbătă, Péter Szijjártó, ministrul ungar al Afacerilor Externe şi al Comerţului Exterior, pe pagina sa de Facebook, transmite hirado.hu.

Potrivit politicianului de la Budapesta, motivul este clar: Ungaria se opune introducerii unei taxe minime globale şi creşterii impozitelor pe care aceasta le-ar implica.

În opinia ministrului ungar, economia europeană trebuie să funcţioneze pe termen lung într-un mediu inflaţionist creat de război. Dacă în aceste condiţii, povara fiscală asupra companiilor producătoare ar trebui să crească şi mai mult, impactul ar fi dramatic, a adăugat acesta.

Citeşte articolul integral pe G4Media.ro

Citeşte şi: Uriaşele fonduri UE pentru managementul deşeurilor, cheltuite degeaba dacă nu reciclăm

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
1 COMENTARIU
  1. Natiunea maghiara ar trebuie sa evite dramatismul anularii legi in cauza cea a dublei impozitari si sa isi refurmuleze decizia ce contine acceptul aparitiei unui impozit minimal ce acopera intreaga zona economica a Multinationalelor .Sa speram ca le vine mintea la cap .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Rusia, nemiloasă şi de Paştele ortodox: Atacă Ucraina cu drone şi rachete

Rusia a lansat drone şi rachete asupra Ucrainei, în...

Strategia NATO în cazul unui atac al Rusiei asupra Republicii Moldova | Aktual24

Strategia NATO în cazul unui atac al Rusiei asupra...

Majorarea prețului gazelor cu peste 50%. Ce soluții are guvernul polonez | Aktual24

Majorarea prețului gazelor cu peste 50%. Ce soluții are...