Mitingul din Piața Constituției. Graficul pe care fermierii și transportatorii trebuie să-l respecte

Data:

Mitingul din Piața Constituției începe duminică, după ce fermierii și transportatorii au cerut joi autorizație pentru 50.000 de persoane și 200 de utilaje.

Primăria Capitalei a aprobat participarea a 5.000 de persoane și a 200 de vehicule, protestatarii vor avea dec respectat un grafic detaliat pe ore, până marți.

Nicușor Dan: „nu va afecta traficul din București”

„Am aprobat un protest care nu va afecta traficul din București. Acesta va avea loc duminică, luni și marți în parcarea din Piața Constituției și a fost aprobat pentru 5000 de persoane, 100 de tractoare și 100 de capete tractor de tir”, a explicat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Citește și: Trafic alternativ pe DN 1, în Dâmbovița, din cauza unui accident

  • Între orele 6:00-6:30, adunarea mijloacelor auto (maxim 100 tractoare și 100 capete tractor de tir) pe Sos. Alexandriei, banda 1 de circulație l, segmentul cuprins între Șoseaua de Centură și Sos. București Măgurele.
  • Între orele 6:30-7:00, deplasarea mijloacelor auto până în Piața Constituției pe traseul: Sos. Alexandriei-Calea Rahovei-stânga Bulevardul Tudor Vladimirescu- Dreapta Calea 13 Septembrie- stânga Bdul. Libertății – Piață Constituției. Deplasarea se face cu respectarea regulilor de circulație, fără restricții de trafic.

Mitingul din Piața Constituției se va desfășura astfel:

  • Între orele 9:30-22:00 va avea loc mitingul de protest din Piața Constituției.
  • Între 22:00-23:00 defluirea participanților.

Mitingul din Piața Constituției, organizat de un membru al partidului lui Șoșoacă

Doar un singur camion cu remorcă a fost înregistrat pentru mitingul anunțat duminică, în București, anunță Prefectura Capitalei. Autorizația pentru protest a fost acordată de Primăria Capitalei unor apropiați ai Dianei Șoșoacă.

„Până la ora 16.00, organizatorul avea obligația să notifice insituțiile statului cu privire la numerele de înmatriculare ale autovehiculelor participante, numele șoferilor și numerele de telefon ale acestora. Lista a fost transmisă și conține un cap tractor cu o remorcă”, a transmis Prefectura Capitalei, la solicitarea Europa Liberă.

„Ar putea să mai apară solicitări suplimentare care vor fi analizate de Poliție și Jandarmerie. Este relevant să precizăm ca transportatorii și agricultorii care în continuare protestează s-au delimitat foarte clar de acest protest politic”, a declarat prefectul de București, Rareș Hopincă, la Digi24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO Facebook Pisla Marcela

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Autobuzele din Cluj-Napoca, dotate cu suporți pentru biciclete

Clujenii pot utiliza, începând de miercuri, suporții de biciclete...

Nouă cetăţeni români şi membri de familie au fost evacuaţi din Fâşia Gaza

Nouă cetăţeni români şi membri de familie au fost...

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului. Drumul va fi deschis mai repede în acest an | VIDEO

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului, drum care este posibil să...