Noi variante de miniștri apărute în PNL pentru Justiție, Finanțe și Energie – surse

Data:

Fostul președinte CSM Bogdan Mateescu e o nouă variantă vehiculată în PNL pentru Ministerul Justiției în viitorul guvern de coaliție, au declarat pentru G4Media surse liberale. El al urma să îi ia locul lui Cătălin Predoiu, favorit să preia Ministerul Internelor de la Lucian Bode.

De asemenea, în PNL se vehiculează numele lui Marcel Boloș la Ministerul Finanțelor. El ar urma să fie mutat de la Ministerul Fondurilor și Proiectelor Europene (MIPE), minister care revine PSD la rotativă. Boloș a fost lăudat în repetate rânduri de liderul PSD Marcel Ciolacu pentru activitatea de la MIPE, în ciuda criticilor venite chiar din PNL la adresa acestuia. Boloș e susținut de mai mulți puternici lideri locali ai PNL din Ardeal.

În plus, Sebastian Burduja este vehiculat ca posibil viitor ministru al Energiei, au declarat sursele citate pentru G4Media. Burduja este acum ministrul Cercetării, minister care revine PSD după rotativă.

Continuarea în G4Media.ro


Citește și: După Rotativă: cele patru crize posibile

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se întoarce la DNA Oradea

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se...

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone...