O artistă din Ucraina expune la Oradea, pentru a ajuta bătrâni afectați de război

Data:

Asociația Euro Foto Art din Oradea găzduiește o expoziție cu fotografii alb-negru și color, realizate de Dobán Dorina, o artistă din Ucraina.

Expoziția este organizată în scop caritabil, vizitatorii fiind invitați să doneze pentru ajutorarea bătrânilor din trei localități din regiunea Transcarpatia, pe care Dobán le păstorește ca preot reformat.

Cuprinzând 50 de fotografii alb-negru şi color, expoziția este organizată în parteneriat cu Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune (APTOR), cu sprijinul Summi Agro România. „Publicul vizitator va putea descoperi printre exponate mai multe genuri ale artei fotografice: peisaj, natură statică şi fotografii religioase”, se arată într-un comunicat transmis de organizatori.

Dobán Dorina este preot reformat în Pallo, Botfalva şi Batfa, trei localităţi din Transcarpatia, Ucraina, iar scopul expoziţiei este acela de a strânge donaţii pentru bătrânii nevoiaşi din cele trei localităţi.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citește și: Oamenii lui Oprescu și evaluatorii preferați ai Primăriei Generale, trimiși în judecată de DNA. Legătura cu Săvulescu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Euro Foto Art / Dobán Dorina)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Nou parc industrial în Bihor: Parcul de Specializare Inteligentă Ștei | Bihoreanul

Nou parc industrial în Bihor. Președintele Consiliului Județean Bihor,...

Au înflorit narcisele și gențienele în Munții Rodnei | Săptămâna Online

Au înflorit narcisele și gențienele pe Masivul Saca, din...