Un violator a fost eliberat condiționat, deși comisia penitenciarului s-a opus. A violat din nou

Data:

Un individ a dat buzna în casa unei femei de 82 de ani, pe care a violat-o. A fost reținut pentru 24 de ore și, ulterior, arestat preventiv.

Este vorba despre Nicu Constantin, în vârstă de 43 de ani, un brăilean cu antecedente penale, care a ieșit din pușcărie acum un an de zile, fiind eliberat condiționat din executarea unui pedepse pentru violarea unei alte bătrâne. Ambele violuri au avut loc în comuna Tudor Vladimirescu, unde individul are domiciliul.

Citește și: Vasile Dîncu, după ce a supărat SUA, Ucraina și pe Iohannis: E o montură useristă

În 2017, la sfârșitul lunii noiembrie, Constantin a procedat la fel ca în urmă cu doar câteva zile: a pătruns prin efracție în casa unei bătrâne de 84 de ani, cu Alzheimer, pe care a batjocorit-o. După câteva luni, în septembrie 2018, bărbatul a fost condamnat definitiv la 4 ani și 3 luni de închisoare pentru viol și violare de domiciliu și la plata unei amenzi penale de 2.030 de lei.

În august 2021, un magistrat de la Judecătoria Brăila a admis cererea de liberare condiţionată formulată de Nicu Constantin, deși comisia penitenciarului, în unanimitate, propusese rediscutarea eliberării peste 4 luni. Mai mult decât atât, chiar și procurorul s-a opus ca bărbatul să iasă din spatele gratiilor.

Citește articolul integral pe Debraila.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Fotografie generică. FOTO: Inquam Photos / Adel Al-Haddad)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related