Pădurar cercetat pentru că a dat mită carne și țuică | Săptămâna online

Data:

Pădurar cercetat pentru că a dat mită carne și țuică. Bărbatul, angajat la Ocolul Silvic Izvorul Someșului Mare, din Bistrița-Năsăud a oferit produsele pentru a nu fi sancționat pentru neregulile constatate cu ocazia unui control silvic, potrivit Săptămâna Online.

În fapt, luni, 15.04.2024, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bistrița-Năsăud, sub coordonarea procurorului specializat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, au realizat prinderea în flagrant a pădurarului, într-o parcare situată la ieșirea din municipiul Bistrița spre Năsăud, în timp ce a oferit, cu titlu de mită, șefului Gărzii Forestiere Județene Bistrița-Năsăud, mai multe produse procesate din carne (pastramă, batoane de salam de vânat, cârnăciori etc), păstrăv proaspăt și 5 litri de țuică.

Citește și: Rusia și China comercializează cupru nou deghizat în fier vechi pentru a ocoli sancțiunile occidentale | Aktual24

Pădurar cercetat pentru că a dat mită carne și țuică

Pădurarul a recurs la acest gest în scopul favorizării sale cu privire la controlul silvic care se desfășoară în prezent în cantonul pe care îl are în administrare.

În cauză, s-a beneficiat de sprijinul polițiștilor DGA din cadrul Centrului Operațional 3. În continuare se efectuează cercetări pentru administrarea întregului probatoriu.

Articolul integral: Pădurar cercetat pentru dare de mită după ce a oferit cârnați de vânat, pește și țuică, șefului Gărzii Forestiere Județene Bistrița-Năsăud | Săptămâna Online

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto descriptiv: Ministerul Mediului – România / Facebook

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Îndemn la vot impresionant: „Un mesaj pentru nepotul meu” | VIDEO

Îndemn la vot impresionant la vot realizat de Parlamentul...

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se întoarce la DNA Oradea

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se...

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone...