Paramedic de la ISU Iaşi, olimpic la multe probe sportive, arestat pentru trafic de heroină

Data:

Şoc uriaş printre paramedicii de la pompierii ieşeni – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi: unul dintre colegii lor a fost arestat zilele trecute pentru de droguri de mare risc. 

Paramedicul lucra pe ambulanţe şi mergea la cazuri critice, unde oferea prim ajutor de urgenţă. Mai mult, colegii lui sunt şocaţi deoarece acesta era olimpic la multe probe sportive şi a reprezentat instituţia ieşeană la multe concursuri naţionale. Vedeţi mai jos cine este ieşeanul.

Citește și: Aktual24: Ciolacu, amendat cu 1.000 de lei/zi pentru că refuză să aplice o decizie judecătorească

Paramedicul părea un om cumsecade în ochii colegilor, mai ales că mergea deseori la concursuri, unde adesea câştiga premii. Tânărul era specializat pe acordare de prim ajutor şi asistenţă medicală de urgenţă, şi mergea deseori la cazuri grave, unde lucra chiar şi cu substanţe interzise pentru a salva viaţa oamenilor.

În tot acest timp, pe grupurile de socializare interne, plutonierul IGSU Iaşi SMURD Ioan Iacomi se arăta ca fiind un tip foarte jovial şi social. Puţini însă ştiau faptul că Iacomi aducea heroină din Bucureşti şi din vest, apoi o vindea prin Iaşi.

Continuare în Ziarul de Iași!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: Facebook Iacomi Ioan)

Ești în Marea Britanie și ai nevoie de o agenție de web design? Servicii hosting, mentenanță Wordpress, pachete SEO, graphic design, la prețuri fără concurență. (P)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Condamnare simbolică în dosarul de șpagă de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul de șpagă de la UMF...

Ouă vopsite de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează | Monitorul de Botoșani

Ouă vopsite de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează asupra faptului...