Paul Stănescu cu o haină de 3.000 de euro, în vizită pe șantierul drumului expres Pitești-Craiova | FOTO

Data:

Paul Stănescu cu o haină de 3.000 de euro, în vizită pe șantierul drumului expres Pitești-Craiova, alături de premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Cei trei lideri PSD au mers marți în vizită pe șantierul de pe tronsonul 3, Valea Mare – Colonești, al drumului expres Craiova- Pitești. După ce au analizat stadiul lucrărilor, premierul și ministrul Transporturilor au susținut o conferință de presă.

Jurnaliștii prezenți la fața locului au remarcat faptul că baronul PSD de Olt Paul Stănescu purta o haină marca Loro Piana, de aproximativ 3.000 de euro.

Haina, pe care PRESShub a identificat-o pe site-urile de vânzări, valorează între 2.700 și 3.200 de euro, în funcție de mărime și de locul unde poate fi cumpărat.

L-am contactat pe Paul Stănescu, pentru a ne explica de ce poartă o haină atât de scumpă, ca simplu parlamentar, dar încă nu am primit un răspuns.

Citește și: Ce consecințe are portofelul digital pentru români. Undă verde de la Parlamentul European

Cine este Paul Stănescu, baronul PSD care controlează sudul României

Fost președinte al Consiliului Județean Olt timp de opt ani, Paul Stănescu a ajuns în 2016 senator.
Paul Stănescu a absolvit Facultatea de Agronomie Craiova în 1982.

A ocupat, pe rând, funcția de director al Fabricii de conserve Caracal (1982-1987), de director I.A.S Studina (1988-1991) și de director al firmei de mecanizare în agricultură Agromec Vișina (1992-2008).

A intrat în PSD din 2003 și a ajuns secretar general al partidului. A devenit unul dintre cei mai puternici lideri din sudul României, controlând județul Olt.

Paul Stănescu l-a ajutat pe Liviu Dragnea să ajungă președintele PSD, apoi relațiile dintre cei doi s-au răcit. Aproape toată familia Stănescu este implicată în politică.

Paul Stănescu și-a impus fratele, Alexandru Stănescu, pe listele parlamentare, acesta devenind din 2016 deputat. Anul trecut, acesta a devenit director general al Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Vest „Oltenia”, deși nu are nici o experiență în domeniu.

De asemenea, soția lui Paul Stănescu, Marieta, a ajuns din profesor la Școala Generală Vișina consilier la Ministerul Educației. A ocupat funcțiile de vicepremier și ministru al Dezvoltării în guvernul Viorica Dăncilă, demisionând în noiembrie 2018.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la Romanian Creative Week

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la...

Cum arată vila unde fac arest fiii „vrăjitoarei” Sidonia, criminalii de la Padina

Acest imobil din Sectorul 5 este locul unde frații...

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 2 și ce avere au

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 2: inițial cinci...