Percheziții la Primăria Crevedia și la locuințele patronilor stației GPL

Data:

Percheziții la Primăria Crevedia și la locuințele patronilor stațiilor GPL. Primele date ale anchetei în cazul exploziilor produse sâmbătă seară la o stație GPL din Crevedia arată că la acel moment se făcea transfer de GPL dintr-o cisternă în alta, iar sub una dintre mașini a apărut o sursă de foc, a declarat duminică procurorul general Alex Florența.

El a spus că ancheta vizează și stabilirea rolului instituțiilor care ar fi trebuit să facă controale și să se asigure că depozitul GPL nu continuă să funcționeze, deși nu avea autorizații și fusese declarat închis din octombrie 2020. Conform procurorului general, un rol important în acel lanț îl are și Primăria Crevedia, unde au loc percheziții pentru ridicarea de documente legate de funcționarea firmei, la fel cum au loc percheziții și la locuințele celor doi patroni ai firmei.

Citește și Un bărbat a fost muşcat de un tigru la Grădina Zoologică din Bârlad. Victima a ajuns la spital

După închidere, în toamna lui 2020, firma – care are 25 de puncte de lucru în toată țara – urma să funcționeze doar ca punct de parcare a cisternelor, însă acolo aveau loc în mod obișnuit transferuri de GPL din cisterne, deși nu exista nicio autorizație pentru așa ceva. La acest moment, cercetarea la fața locului este îngreunată pentru că ar putea exista emisii de gaz, astfel că acel perimetru este securizat. Mai multe, în Hotnews.

Procurorul general Alex FlorentaFoto: Inquam Photos / George Calin

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related