Persoană reținută pentru trafic de droguri de mare risc. Polițiștii au găsit la percheziții 17,5  kilograme de droguri  VIDEO

Data:

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație.

Astfel, la data de 11 iunie 2024, aceasta a fost prinsă în flagrant delict,  în comuna Florești, în timp ce ar fi comercializat 1,6 kilograme de droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal).

Ulterior, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate peste 17,5  kilograme de droguri de mare risc și substanțe psihoactive (3-CMC, MDMA, 2-MMC și N-Ethylnorpentedrone), precum și alte mijloace de probă.

La data de 12 iunie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea persoanei, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și  efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație.

Trafic de droguri și efectuarea de operațiuni cu produse psihoactive

YouTube video

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă a persoanei, pentru 30 de zile, pentru tafic de droguri și efectuarea de operațiuni cu produse psihoactive

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și de către Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.

Citește și: Denunţătorul Liei Olguța Vasilescu evacuat cu scandal din instanță după ce judecătoarea a felicitat-o pe primăriță pentru realegere

Activitățile au fost realizate cu sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj – Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor din cadrul Poliției Române, precum și al polițiștilor Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

Citește și: Excelența în educație, premiată la Gala Mentor, ajunsă la cea de-a a XIV-a ediție

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO: Poliția Română

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dosarul Tel Drum, de doi ani la tribunal și cu procedura de Cameră preliminară suspendată

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, arată că dosarul...

Cătălin Predoiu răspunde criticilor venite din partea Premierului

Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a răspuns reproșurilor venite...

Clotilde Armand cere verificarea averilor judecătoarei Lia Savonea și a fratelui șefului ANI

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, anunță că a depus...