Excelența în educație, premiată la Gala Mentor, ajunsă la cea de-a a XIV-a ediție

Data:

spot_img

Gala Mentor, oraganizată de Fundația Pentru Comunitate, a răsplătit din nou, pe 11 iunie 2024, excelența în educație. Evenimentul, ajuns la cea de-a XIV-a ediție și organizat la Cluj, a atras atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, dar a căror activitate a rămas în umbră.

Centrul de Cultură Urbană Casino a găzduit, marți, Gala Mentor, eveniment la care Fundația Pentru Comunitate a făcut publică lista celor 10 noi premianți.

„Prin acest premiu dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor”, a precizat Fundația Pentru Comunitate, organizația căreia i se datorează evenimentul.

Neculai Constantin Munteanu, invitat special la Gala Mentor, ediția a XIV-a

Gala i-a pus în lumină pe acei formatori care au stimulat copiii talentați, care i-au pregătit pentru a face față competițiilor, care au căutat în permanență posibilități de dezvoltare pentru ei.

„Din nou la Gala Mentor, a XIV-a ediție. 10 profesori, antrenori, mentori propuși de discipolii lor, de colegi, de părinții campionilor, sunt premiați azi. Au fost selectați din peste 200 de propuneri. Gala este organizată de Fundația pentru Comunitate cu sprijinul Mol România. Invitat special Neculai Constantin Munteanu, voce de aur a Europei Libere, care vorbește despre mentorul său, Noel Bernard”, a scris, pe Facebook, jurnalista Brândușa Armanca, membră a juriului.

Citește și: Cine este de vină, poporul sau politicienii?

Prezentarea premianților tuturor edițiilor, aici

Despre Fundația Pentru Comunitate

Fundația Pentru Comunitate este o organizație non profit înființată la Cluj în 2008 cu scopul de a sprijini talentul, cunoașterea, solidaritatea, valorile comunitare,  astfel  încât lumea noastră să devină mai prietenoasă.

Pentru realizarea scopurilor anunțate, Fundația sprijină activități în domeniul cultural, educativ, social, comunitar, sportiv și de recreație, sprijină copii și tineri talentați în realizarea viselor si proiectelor acestora. Sprijină de asemenea copii și tineri în suferință,  precum și acele organizații care se ocupă de însănătoșirea, de reabilitarea lor. Fundația pune accent pe programe care se realizează prin cooperări transfrontaliere, prin parteneriate în regiunea Europei Centrale și de Est. Consiliul Director al Fundației va organiza programe care fac posibilă urmărirea scopurilor formulate.

Citește și: Cine scoate tinerii la vot. Interviu cu influencerul Silviu Faiăr

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO: Facebook Kerekes Adelhaida Kerekes

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Decontarea concediului de odihnă neefectuat, noua metodă de a stoarce bani de la buget

Bugetarii speciali au găsit o nouă modalitate de a-și...

Cum arată declarația pentru „Taxa pe lux”

Taxa pe lux a intrat în vigoare. Românii care...

Ce spune Donald Trump după retragerea lui Joe Biden

Donald Trump spune despre vicepreședinta Kamala Harris că este...