Piedone l-a anunţat ca viitor primar al Sectorului 3 pe Liviu Negoiță, fost edil al sectorului, înscris în partidul lui Dan Voiculescu

Data:

Fostul primar al sectorul 3 Liviu Negoiță s-a înscris vineri în partidul lui Dan Voiculescu, Partidul Umanist Social Liberal. Anunțul a fost făcut de preşedintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, la Consiliul Naţional al formaţiunii.

„Acum, dacă şi Negoiţă, pot să spun părintele administraţiei locale din Bucureşti, cine nu recunoaşte asta, eu am recunoscut că de aici a plecat dezvoltarea Bucureştiului, ce înseamnă teritoriul, spaţiul verde, de la Liviu Negoiţă. Pot să spun că şi viitorul primar la Sectorul 3, împreună cu noi toţi şi cu Piedone va fi Liviu Negoiţă”, a declarat Cristian Piedone, citat de agenția news.ro.

Citește și Piedone, răsplătit după ce a scăpat de închisoare: 31.000 de lei/lună, salariu de primar

Negoiţă a spus că s-a alăturat formaţiunii cu mare bucurie că îl consideră pe Piedone „un erou”. „România, Bucureştiul, unde eu am făcut administraţie, are nevoie de oameni sănătoşi la cap, oameni de bună credinţă şi eu cred că aici este grupul acela”, a afirmat el.

Liviu Negoiță a avut două mandate de primar al sectorului 3 și a fost un lider important al PDL, partidul fostului președinte al României, Traian Băsescu. La Consiliul Național al Partidului Umanist Social Liberal a participat și Dan Voiculescu, în calitate de președinte fondator și a anunțat că formațiunea va candida la toate alegerile de anul viitor. (Hotnews)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Centralele de apartament, eliminate din Uniunea Europeană până în 2040

Centralele de apartament, eliminate din Uniunea Europeană până în...

Cluj: Trei bărbati au sărit să apere două tinere, atacate pe stradă de un individ (Aktual24)

Cluj: Trei bărbati au sărit să apere două tinere,...

Judecătorii au decis: fraţii Tate, liberi să părăsească Bucureştiul şi judeţul Ilfov

Judecătorii au decis: fraţii Tate, liberi să părăsească Bucureştiul...