Aktual24: Victor Rebengiuc: Rușinea pe care o trăim acum. Pot să spun că sunt fericit într-o țară condusă de Marcel Ciolacu?

Data:

Actorul Victor Rebengiuc a acordat un amplu interviu postului TVR Cultural în care a vorbit atât despre teatru, cât și despre politică. „Pot să spun că sunt fericit într-o țară condusă de Marcel Ciolacu? Asta e nenorocirea noastră”, a subliniat Rebengiuc.

„Eu tot timpul am de învățat, încă n-am terminat de învățat. Mai sunt multe lucruri pe care aș vrea să le descopăr, dar timpul meu – cel disponibil – e din ce în ce mai strâns, mai aproape de margine…”, a spus marele actor.

Citește și: O româncă, în comisia UE pentru salvarea patrimoniului istoric afectat de războiul din Ucraina

„Cariera mea cred că are o vârstă. Dacă am început în ’56, se adună 67 de ani! Deci, o viață de om. Din ’90, dacă scădem 23 fac 67. De atâția ani sunt pe scenă. Această profesie este o responsabilitate imensă. Sunt o slugă a teatrului, nu sunt un proprietar.

Sunt cel care se supune legilor teatrului, care se supune personajelor pe care le joacă, încearca să le găsească, le caută ca un nebun. Și de asta am și spus că ăsta e ultimul rol pe care îl joc! Atenție – rol! Să nu se facă o confuzie, cum se face, între rol și spectacol”, a precizat Victor Rebengiuc.

Continuarea în Aktual24.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: FITS / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related