PNL și-a desemnat candidatul pentru Primăria Câmpulung. Cine este adversarul Elenei Lasconi

Data:

PNL și-a desemnat candidatul pentru Primăria Câmpulung. Norris Măgeanu, descendent al unei familii celebre, a fost desemnat, weekend-ul acesta, candidat din partea liberalilor pentru postul de primar al municipiului Câmpulung.

Măgeanu, 47 de ani, deţine funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi e descendent al familiei celebrilor pălărieri Ion şi Marcu Măgeanu. Magazinul de pălării de pe nu mai puţin vestitul bulevard Pardon din Câmpulung, deschis la începutul secolului trecut, apărea menţionat în piesa „Titanic Vals” de Tudor Muşatescu.

De asemenea, Norris Măgeanu a fost ales şi preşedinte al organizaţiei PNL Câmpulung. Vicepreşedinţii sunt: Alexandra Șuta, Bogdan David, Loredana Năstase, Flavian Ciotei, Florin Pelmuş, Anca Dumitrescu, Nicolae Zaharia şi Ionel State.

Continuarea în Argesulonline.ro

Citește și: Ce șanse are Republica Moldova să devină membră a UE până în 2030

Actualul primar al municipiului Câmpulung este Elena Lasconi (USR). Lasconi a fost desemnată în fruntea listei partidului pentru alegerile europarlamentare, dar și-a retras candidatura la începutul acestei luni.

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru alegerile europarlamentare, după ce primarul din Câmpulung a declarat într-un interviu că a votat „Da” la referendumul pentru familia tradiţională de acum câţiva ani, iar ulterior, în spaţiul public, au apărut mai multe controverse legate de afirmaţiile făcute, inclusiv din partea fiicei sale.

“Eu îmi continui treaba de primar. Am intrat în politică pentru a construi. Străzi, școli, spitale, comunități, dar mai ales punți către oameni. Voi continua să fac asta la Câmpulung și în orice moment al vieții mele publice și private”, a declarat Elena Lasconi.

Citește și: Cei mai săraci români se află în fiefurile PSD

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: PNL Câmpulung / Facebook)

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related