Prădător sexual la unul dintre cele mai prestigioase licee din România. Elevul care a comis orori, primit la școală nestingherit

Data:

Orori fără precedent au fost comise de un elev de la unul dintre cele mai prestigioase licee din România: Colegiul Național din Iași. Toți minorii implicați provin din familii de intelectuali. În timp ce era în clasa a X-a, elevul, în trecut participant la olimpiade și concursuri naționale, a fost acuzat de pornografie infantilă, șantaj, viol în formă continuată și agresiune sexuală.

Din clasa a IX-a, elevul terorizase doi minori: îi viola, îi bătea, îi filma și, apoi, îi șantaja pentru bani. Unele fapte au avut loc în toaleta unei școli și a unui restaurant de fițe din centrul Iașului!

Reținut, în septembrie 2021, pentru o zi, băiatul a stat în arest la domiciliu timp de 1 an și 5 luni, dar judecătorii i-au permis ca în această perioadă să meargă la școală și la antrenamentele de baschet.

Citește și: Procesul torționarilor lui Gheorghe Ursu, aproape de final. Mărturii din dosarul torționarilor

Familia l-a apărat cu înverșunare: a cerut ștergerea unuia articol publicat de un ziar local despre caz și, apoi, l-a dat în judecată pe jurnalist pentru a primi daune morale.

Săptămâna trecută, Tribunalul Iași l-a condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare într-un centru de detenție pentru minori, din această condamnare urmând să fie scăzuți cei 1 an și 5 luni de arest la domiciliu. Decizia poate fi atacată cu apel.

Continuarea, în ReporterIS!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Fotografie generică Sursa: parintiicerschimbare.ro

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...