Preotul Mega i-a dus cadou lui Putin un ceas stricat | Aktual24

Data:

Preotul Mega i-a dus cadou lui Putin un ceas stricat. Acesta a confirmat că s-a întâlnit cu Vladimir Putin în timpul vizitei pe care a efectuat-o recent la Moscova.

„Eu am mers în Rusia să-i duc ceasul cu 21 de rubini lui Vladimir Putin. (…) Dacă-i un ceas stricat, e stricat ca lumea noastră, pentru că vorbește despre lume, despre Europa, despre România.

Am zis că trebuie să-l duc cuiva care să înțeleagă sensul acestui ceas, să găsim o formulă să dăm ora exactă în societatea noastră, iar acel cineva este președintele Rusiei”, a declarat Ciprian Mega într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

Citește și: Fost director al Agenției Naționale de îmbunătățiri Funciare (ANIF), trimis în judecată de DNA

Preotul Ciprian Mega i-a dus cadou lui Putin un ceas stricat

„Eveniment extraordinar și bombă uriașă de presă! Preotul Ciprian Mega, primit de Putin, în această seară, la Kremlin! În urma discuțiilor publice iscate în Rusia de participarea filmului ’21 de rubini’ la BRICS FILM FESTIVAL, preotul-regizor Ciprian Mega a fost invitat în această seară de către președintele Putin la o discuție despre valențele culturale ale producției cinematografice românești, care vă reamintesc c-a fost puternic cenzurată în România”, a scris Cozmin Gușă, unul dintre promotorii propagandei Moscovei în România.

Citește și: Iohannis a promulgat legea care pune în pericol copii ai căror părinți se află în proces de divorț sau separare

Ciprian Mega a participat la festivalul de film din Moscova cu filmul „21 de rubini”, acesta având un puternic mesaj anti-occidental.

Acolo, el a apărut și într-o fotografie alături de Maria Zaharova, agresiva purtătoare de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei. Ulterior, Ciprian Mega a oficiat și o slujbă într-o biserică din Moscova cu permisiunea Patriarhului Kiril al Rusiei.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a avut o reacție dură față de comportamentul lui Mega.

Continuarea, în Aktual24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursă foto: aktual24.ro

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce efecte negative poate avea creșterea PIB-ului. Unde este minciuna

Ce efecte negative poate avea creșterea PIB-ului. Specialiștii avertizează...

Peste 10.200 de sancțiuni aplicate de Poliția Română într-o singură zi

Peste 10.200 de sancțiuni aplicate de Poliția Română într-o...