Prima bibliotecă pentru copii deschisă la Oțelu Roșu

Data:

Peste 200 de volume sunt, începând de vineri, la dispoziția micuților cu chef de lectură din oraș. Investiția a fost posibilă grație unui parteneriat încheiat între un ONG și Primăria Oțelu Roșu.

Deschiderea oficială a primei biblioteci pentru preșcolarii și elevii claselor primare din orașul de pe Valea Bistrei a avut loc vineri, 4 noiembrie, într-un cadru festiv, eveniment la care au participat atât beneficiarii, cât și inițiatorii acestui proiect: Asociația „Youth in Action Romania” și reprezentanții Primăriei Oțelu Roșu.

Citește și: Șefa de secție care şi-a ţinut internat tatăl aproape 1.000 de zile în spital, demisă (presshub.ro)

Biblioteca copiilor a fost deschisă în cadrul Bibliotecii Casei de Cultură din oraș și găzduiește peste 200 de volume. Proiectul a luat naștere, susțin inițiatorii săi, din dorința de a le insufla copiilor dragostea pentru lectură. Și pentru că nu toți beneficiarii acestui proiect știu să și citească, de două ori pe săptămână, miercuri și vineri, între orele 9.00 și 12.00, se vor desfășura ateliere de lectură.

Continuarea, în Express de Banat!

Sursă foto: Expess de Banat

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

A treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE este în România

A treia cea mai mică speranţă de viaţă din...

Tudorache „Diamante” s-a asociat cu Oday Yassin, rudă cu moștenitorul lui Omar Hayssam | Aktual24

Tudorache „Diamante” s-a asociat cu Oday Yassin. Fostul primar...

Liberalul Costel Alexe despre partenerii de alianță: Doar PSD rămâne același partid infect

Liberalul Costel Alexe despre partenerii de alianță: „Oamenii se...