Prima ediție a Târgului de carte și Festivalului de literatură contemporană SepsiBook, la Sfântu Gheorghe. Scriitorii invitați și programul evenimentului

Data:

Prima ediție a Târgului de carte și Festivalului de literatură contemporană SepsiBook va avea loc între 26 și 29 mai, la Sfântu Gheorghe.

La eveniment vor participa 40 de edituri din România și Ungaria și vor fi organizate 30 de standuri de carte și aproape 80 de evenimente literare și muzicale.

Târgul de carte de la Sfântu Gheorghe va avea loc la Arena Sepsi și va fi primul eveniment comunitar de carte din zona județului Covasna. Potrivit organizatorilor, prima ediție se va axa pe literatura pentru copii și tineri, cu scopul de a face din lectură și din întâlnirile cu cartea o experiență plăcută și distractivă pentru toate generațiile.

Târgul de carte și festivalul de literatură contemporană SepsiBook este organizat de Primăria municipiului Sfântu Gheorghe, Consiliul Județean Covasna, Casa de Cultură „Kónya Ádám” şi Biblioteca Județeană „Bod Péter”.

Programul complet al evenimentului este disponibil AICI.

Curse cu trenuleţul turistic la Târgul de carte SepsiBook

În perioada 26 – 29 mai, trenuleţul turistic din Sfântu Gheorghe va avea un traseu special care va duce doritorii la Târgul de carte și festival de literatură contemporană, la Arena Sepsi.

Joi și vineri, 26 și 27 mai, cursele sunt disponibile gratuit exclusiv pentru grupurile organizate, toate locurile fiind deja rezervate.

Sâmbătă și duminică, 28 și 29 mai, toți cei care cumpără un bilet vor putea folosi noul traseu de la Bibliotecă până la Arena Sepsi. Biletele costă 5 lei pentru adulți și 3 lei pentru copii și pensionari. Pentru călătoria de întoarcere este necesar un bilet separat.

Sâmbătă, trenuleţul pleacă din fața bibliotecii la orele 11:00, 13:00, 15:00 și 17:00, iar returul de la Arenă la orele 12:00, 14:00, 16:00 și 18:00. Duminică, cursele spre locația SepsiBook au loc la orele 9:00, 11:00 și 13:00, iar cele de întoarcere în oraș la orele 10:00, 12:00 și 14:00.

Între 26 și 29 mai, trenuleţul va circula pe următorul traseu: stația de taxi din fața Bibliotecii Județene „Bod Péter” – Biserica Unitariană – Casa cu Arcade – Colegiul „Székely Mikó” – Piața Sfântul Gheorghe – Bulevardul 1 Decembrie 1918 – Magazinul Lidl – Sepsi Value Centre – Arena Sepsi. Trenuleţul oprește doar în fața Arenei Sepsi și la întoarcere în fața Bibliotecii Județene „Bod Péter”.

SURSA FOTO: Primăria Sfântu Gheorghe

Citește și: Autobuzele electrice și troleibuzele noi au redus poluarea în Brașov cu 4.400 de tone de dioxid de carbon

spot_imgspot_img
Hannelore Petrovai
Hannelore Petrovai
Hannelore Petrovai este jurnalist, redactor-șef al publicației Hunedoara mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related