Prima încălcare a legii pe lotul abia inaugurat din Autostrada Transilvania. BMW surprins pe contrasens

Data:

Prima încălcare a legii pe lotul Suplacu de Barcău-Nușfalău din Autostrada Transilvania, inaugurat joi. În aceeași zi a apărut și prima abatere de la lege pe această secțiune.

Circulația rutieră a fost deschisă pe secțiunea Suplacu de Barcău-Nușfalău din Autostrada Transilvania în cursul zilei de joi, 21 septembrie.

„Infrastructura rutieră din România se construiește cu mulți bani publici, muncă multă, și din păcate, este scena și unor tragedii. Astăzi, o dată cu deschiderea circulației pe cei 13,5 km ai secțiunii Suplacu de Barcău-Nușfalău (Autostrada Transilvania), România are peste 1000 de km de drum de mare viteză (autostradă și drum expres)”, anunța joi CNAIR.

Nici nu s-a inaugurat bine această parte a autostrăzii, că deja a apărut un șofer care a încălcat legea. Un șmecher cu mașina marca BMW a fost surprins pe Autostrada Transilvania conducând pe contrasens.

Citește și „Oriunde în lumea asta, ai fi zburat demult”. Ce facem cu profesorii și doctorii conspiraționiști

Fotografia a fost postată pe rețelele de socializare, iar oamenii au comentat că șoferul e „pericol public, nu-i de râs, e de plâns!” „I-o fi spus cineva că la Nusfalau să coboare de pe Autostradă, să nu tot meargă până la Cluj?”, a spus un alt internaut. (Monitorul de Cluj)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Războiul de Independență al României reconstituit de elevi | Știri Craiova

Războiul de Independență al României reconstituit de elevi, în...