Primăria Galați are de investit aproape 600.000 de lei în lucrări la fostul sediu al BCR

Data:

După ce a plătit 1,3 milioane de euro pentru a cumpăra fostul sediu al BCR și construcțiile anexe, Primăria municipiului Galați va trebui să mai cheltuiască aproape 600.000 de lei pentru ca imobilul să devină funcțional.

Concret, este vorba despre refacerea instalațiilor de curenți slabi, pentru care a lansat o achiziție publică la care așteaptă oferte până pe 12 aprilie 2023.

Administrația locală a preluat, la finele anului trecut, construcțiile de pe strada Brăilei nr. 35, în care a funcționat Banca Comercială Română (BCR): clădirea principală, cu subsol, parter şi cinci etaje, având o suprafață construită de 776,70 mp, şi anexele – garajul de 102,80 mp şi centrala termică. Terenul pe care este amplasat imobilul BCR este proprietatea municipiului Galaţi, deci nu a generat niciun cost.

În noiembrie anul trecut, Primăria era preocupată de achiziţia şi montajul unei firme luminoase de exterior, pentru care a fost de acord să plătească 12.000 de lei fără TVA. Numai că absența firmei luminoase nu era singura deficiență a imobilului. Dovadă, achiziția publică lansată la începutul acestei săptămâni.

Continuarea în Viata-libera.ro

Citește și: FOTO Rampă imposibil de urcat pentru persoanele cu dizabilități, în Aeroportul Craiova

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: viata-libera.ro)

spot_imgspot_img
Viața liberă
Viața liberă
Viața liberă este un ziar cotidian independent din Galați, fondat în decembrie 1989, care a apărut pe piață neîntrerupt de atunci. Versiunea online a ziarului are în medie 400.000 de vizitatori unici pe lună, subiectele abordate în ambele medii fiind cele cu impact social major, atât local, cât şi naţional şi internaţional, inclusiv cele de interes pentru diaspora. Publicaţia susţine proiectele şi iniţiativele benefice comunităţii din care face parte de 32 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...

Un nou lot din Autostrada Unirii, pregătit pentru licitație | Ziarul de Iași

Documentația lotului Leghin/Tg. Neamț-Pipirig, parte din A8, Autostrada Unirii,...