Primarul Dominic Fritz acuză Guvernul că nu a alocat bani din Fondul de rezervă pentru primăriile USR din Timiș

Data:

spot_img

Guvernul României a alocat vineri peste un miliard de lei din Fondul de rezervă bugetară pentru 3.057 de unități administrativ-teritoriale.

Patru localități din Timiș, printre care și Timișoara, nu au primit deloc bani, acuză primarul Dominic Fritz. „Coincidența coincidențelor, tocmai cele patru primării din județ conduse de primari USR PLUS”, a subliniat edilul, într-o postare făcută pe pagina de Facebook.

Primarul Timișoarei Dominic Fritz a spus vineri seara că în județul Timiș, din 99 de comune, orașe și municipii, patru n-au primit nimic.

Citiți articolul integral pe Revista22.ro

Citiți și

TIMIȘORA – Fritz strânge cureaua, dar nu e suficient: Am tăiat drastic bugetul Primăriei. Aşteptăm ca Guvernul să aloce bani pentru căldură

spot_imgspot_img
Revista 22
Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Meduzele din Marea Neagră: pericole, specii și cum să te protejezi

Meduzele din Marea Neagră au început să fie din...

Noii băieți deștepți și cel mai mare preț la energie din UE

De ce nu are România destulă energie, deși -...