Primarul Slatinei îl dă în judecată pe prefectul de Olt pentru hărțuire

Data:

Primarul Slatinei îl dă în judecată pe prefectul de Olt. Emil Moţ a anunţat că îl va acţiona în instanţă pe prefectul Mario De Mezzo, acuzându-l pe acesta că îl hărţuieşte pe el şi pe membrii familiei acestuia, printre care cei trei copii.

Primarul a declarat luni, în cadrul emisiunii „Reporter 24”, că prefectul vine periodic la casa socrului său din comuna Slătioara, de multe ori încălcând proprietatea privată, şi se filmează pentru canalul său de Tiktok.

Emil Moţ spune că a răbdat destul şi că a decis să-l dea pe acesta pe mâinile autorităţilor competente.

Citește și: 7 procurori anticorupție din Constanța și-au dat acordul pentru a conduce structura, după ce le-a fost schimbat șeful peste noapte

„Eu şi familia mea îl vom da în judecată pe acest prefect al judeţului Olt. Domnul prefect Mario De Mezzo a venit ca un hoţ, ca un infractor, la casa socrului meu din Slătioara, unde s-a filmat pentru Tiktok. (…) Pentru mine, familia este o valoare fundamentală, iar după ce m-a hăituit pe Facebook a început să-mi hărţuiască familia. Deja este prea mult. (…) Erau şi copiii acolo”, a declarat primarul Emil Moţ.

Primarul a prezentat în cadrul emisiunii şi materialele pe care le va ataşa plângerii penale, printre care o înregistrare cu unul dintre copiii săi care l-a sunat îngrozit că cineva dă târcoale gospodăriei.

Încă din momentul numirii în funcţia de Prefect, Mario De Mezzo, şi-a făcut campanie pe social media, pe Tiktok în special, aşteptând să fie desemnat drept candidat al PNL la Primăria Slatina. De multe ori, postările sale au constat în atacuri la persoană şi denigrări la adresa primarului în funcţie, Emil Moţ.

Continuarea, în Reporter24.ro

Citește și: Nicolae Ciucă a fost la televizor mai des decât a condus ședințele Senatului

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa imagine: Reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Victor Micula scapă de închisoare | Bihoreanul

Victor Micula scapă de închisoare, într-un dosar în care...

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina | Oglinda de Azi

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina...

Un grup de interlopi din Prahova amenință doi polițiști | Aktual24

Un grup de interlopi din Prahova amenință doi polițiști....