Primul concert pe scena din SIBIU-FITS aduce 6 câștigători ai Latin Grammy

Data:

Puerto Candelaria, cu şase câştigători ai unui premiu Latin Grammy, va oferi publicului, vineri seara, primul concert pe scena din Piaţa Mare, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), acesta fiind şi primul eveniment din festival, transmis live pe TikTok, potrivit unui comunicat de presă remis Agerpres.

Concertul va începe la ora 22.00 şi accesul publicului va fi gratuit.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu anunţă realizarea unui parteneriat cu platforma TikTok în cadrul căruia va marca şi o premieră absolută la nivel mondial: primul spectacol de teatru transmis live pe TikTok. Este vorba de producţia „#acedesiguranţă@tiktok”, în regia lui Bobi Pricop, text de Ionuţ Suciu, o coproducţie Teatrul Naţional „Marin Sorescu” Craiova, Teatrul „Andrei Mureşanu” Sfântu Gheorghe, Teatrul de Stat Constanţa şi Teatrul de Nord Satu Mare. Spectacolul este programat la FITS, în sala de la etaj a Teatrului Gong, şi, live, pe TikTok, în 3 iulie, ora 16.

Citește și: Cine sunt elevii ieșeni care au obținut media 10 la Evaluarea Națională

Spectacolul regizat de Bobi Pricop întregeşte o serie de cinci evenimente artistice care vor fi transmise, live, de la FITS, pe platforma TikTok.

„Primul dintre acestea este concertul celor de la Puerto Candelaria, evenimentul care inaugurează scena din Piaţa Mare la această ediţie FITS, în 24 iunie. Veniţi direct din Medellin, câştigători ai unui Latin Grammy, cei şase ne vor provoca la dans, inclusiv via TikTok, pe muzica unor hituri precum Senderito De Amor sau Amor y Deudas”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

YouTube video

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este cea mai mare sărbătoare a artelor spectacolului, se află la cea de a 29-a ediţie, iar în acest an are loc între 24 iunie şi 3 iulie.

Pentru zece zile, oraşul şi împrejurimile sale vor fi gazda a peste 3.500 de participanţi din 75 de ţări, iar publicul este aşteptat la peste 800 de evenimente în 80 de spaţii de joc.

Citește și: România a umplut doar pe jumătate depozitele de gaz pentru la iarnă. Există riscul să nu aibă suficiente rezerve

––––-

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Poliţiştii români au pus în aplicare, într-o săptămână, 31 de mandate europene de arestare

În perioada 19 – 25 aprilie 2024, poliţiştii români...

Creştinii ortodocși celebrează astăzi Floriile. Semnificația sărbătorii

Creştinii ortodocși serbează Floriile sau Duminica Stâlpărilor, care marchează...

Un sucevean aflat în arest la domiciliu pentru trafic de droguri a evadat

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din...