Primul concert pe scena din SIBIU-FITS aduce 6 câștigători ai Latin Grammy

Data:

Puerto Candelaria, cu şase câştigători ai unui premiu Latin Grammy, va oferi publicului, vineri seara, primul concert pe scena din Piaţa Mare, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), acesta fiind şi primul eveniment din festival, transmis live pe TikTok, potrivit unui comunicat de presă remis Agerpres.

Concertul va începe la ora 22.00 şi accesul publicului va fi gratuit.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu anunţă realizarea unui parteneriat cu platforma TikTok în cadrul căruia va marca şi o premieră absolută la nivel mondial: primul spectacol de teatru transmis live pe TikTok. Este vorba de producţia „#acedesiguranţă@tiktok”, în regia lui Bobi Pricop, text de Ionuţ Suciu, o coproducţie Teatrul Naţional „Marin Sorescu” Craiova, Teatrul „Andrei Mureşanu” Sfântu Gheorghe, Teatrul de Stat Constanţa şi Teatrul de Nord Satu Mare. Spectacolul este programat la FITS, în sala de la etaj a Teatrului Gong, şi, live, pe TikTok, în 3 iulie, ora 16.

Citește și: Cine sunt elevii ieșeni care au obținut media 10 la Evaluarea Națională

Spectacolul regizat de Bobi Pricop întregeşte o serie de cinci evenimente artistice care vor fi transmise, live, de la FITS, pe platforma TikTok.

„Primul dintre acestea este concertul celor de la Puerto Candelaria, evenimentul care inaugurează scena din Piaţa Mare la această ediţie FITS, în 24 iunie. Veniţi direct din Medellin, câştigători ai unui Latin Grammy, cei şase ne vor provoca la dans, inclusiv via TikTok, pe muzica unor hituri precum Senderito De Amor sau Amor y Deudas”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este cea mai mare sărbătoare a artelor spectacolului, se află la cea de a 29-a ediţie, iar în acest an are loc între 24 iunie şi 3 iulie.

Pentru zece zile, oraşul şi împrejurimile sale vor fi gazda a peste 3.500 de participanţi din 75 de ţări, iar publicul este aşteptat la peste 800 de evenimente în 80 de spaţii de joc.

Citește și: România a umplut doar pe jumătate depozitele de gaz pentru la iarnă. Există riscul să nu aibă suficiente rezerve

––––-

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Monument în memoria eroului anticomunist Liviu Corneliu Babeş, la 35 de ani de la sacrificiul suprem

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a dezvelit sâmbătă monumentul dedicat...

Cărțile care dărâmă blocul. Cum s-a transformat în știre virală gluma unui scriitor

Cărțile care dărâmă blocul și locatarii care au reclamat,...

A murit scriitorul Dinu Săraru

A murit scriitorul Dinu Săraru sâmbătă, la vârsta de...

Incendiu la bordul unei nave din portul Sulina

Incendiu la bordul unei nave din portul Sulina. O...