Profesor de la Liceul de Artă din Craiova, reținut pentru proxenetism

Data:

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Craiova, Cosmin Constantin, profesor de educație fizică și sport în cadrul Liceului de Artă ”Marin Sorescu” din oraș, a fost reținut, ieri, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism în formă continuată. Acesta a convins patru doljence să se prostitueze pentru el, după ce le-a făcut să se îndrăgostească de elMetoda este arhicunoscută ca metoda ”Lover boy”. 

Conform informațiilor furnizate de anchetatori, acesta este bănuit că în perioada 2013 – 2017, folosindu-se de metoda „lover boy” şi speculând starea de vulnerabilitate a patru femei din judeţul Dolj, le-ar fi determinat pe acestea să practice prostituţia în Germania, Italia şi Norvegia. Sumele de bani astfel obţinute s-au ridicat la aproximativ 70.000 de euro, fiind însușite de bărbat.

Citește și EXCLUSIV | VIDEO Oprișan a cumpărat de la mama sa, cu 330.000 de euro, domeniul în care stă. Reacția liderului pesedist

Un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului din Craiova a fost pus în executare, ieri, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace de probă, bărbatul fiind condus la audieri. Continuarea, în Știri Craiova.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...