Radu Grigoraș – directorul din Primăria Iași putred de bogat cu declarația de avere goală. Fabuloasa Afacere „Secară”

Data:

Cronica absurdului. În 2015, după pensionare, un milionar în euro s-a angajat ca simplu paznic. Neculaie Grigoraș, domiciliat în Podu Turcului (Bacău), deținea la vremea respectivă 800 mp de teren și 2,8 hectare de pădure, ambele în Iași, Copou, iar cu 9 ani înainte vânduse un hectar în Galata pe care a luat 180.000 de euro.

Fiul acestuia este Radu Grigoraș, fost jurist la Prefectura Iași, fost director al Oficiului de Cadastru, actual șef al Direcției Exploatare Patrimoniu din cadrul Primăriei Iași.

Juniorul are o primă explicație a faptului că toate aceste imobile sunt pe numele părinților săi: „Doamne  ferește, te trezești cu vreun sechestru, știți cum e în administrație”. Adică, averea să fie la adăpost. Apoi, și-a amintit și al doilea argument: „Plus că banii au fost ai părinților”.

Citește și: Der Spiegel: Rețeaua de secții de poliție chinezești din Europa – PRESShub

În mod absolut straniu, Grigoraș senior nu-și mai amintește prețurile de achiziție, nici care a fost sursa finanțărilor și, mai ales, nici măcar numele celor alături de care a achiziționat moșia din Copou. De fapt, hectarele de pădure ascund o poveste fabuloasă.

Acesta este primul episod al dezvăluirilor REPORTER DE IAȘI în legătură cu averea agonisită de Grigoraș, cel mai tare director din oraș.

Continuarea, în ReporterIS! Sursă FotoReporterIS

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vopsiți ouă de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează | Monitorul de Botoșani

Vopsiți ouă de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează asupra faptului...

Plagiatoarea Ramona Lile taie panglici în ultima zi ca rector | Revista22

Plagiatoarea Ramona Lile taie panglici în ultima zi ca...

Șeful Poliției Rutiere Iași încalcă mai multe reguli de circulație| Ziarul de Iași

Șeful Poliției Rutiere Iași încalcă mai multe reguli zilnic,...