Rareș Bogdan, la piață cu un ceas de 30.000 de euro

Data:

Rareș Bogdan, la piață cu un ceas de 30 de mii de euro. Europarlamentarul PNL și-a etalat la piață Rolexul de 150 de mii de lei.

În încercarea de a părea populari, liderii liberali – Nicolae Ciucă, Lucian Bode și Daniel Buda – și-au dat întâlnire la piață, în Șimleu Silvaniei. Aproape le-ar fi reușit dacă nu-i însoțea Rareș Bogdan.

Europarlamentarul, un împătimit al modei, a surprins prin ținuta mai potrivită pentru Milano decât pentru județul Sălaj și prin ceasul Rolex Yacht-Master 40.

La București există doar două magazine unde poate fi achiziționat acest model de ceas, iar în Cluj niciunul. Cât despre votanții întâlniți în piața din Șimleul Silvaniei, în mod sigur n-au văzut în viața lor un asemenea ceas de aproape, scrie Monitorul de Cluj.

Cine este Rareș Bogdan

Rareș Bogdan s-a născut pe 17 septembrie 1974, la Ocna Mureș. A absolvit Școala Generală Lucian Blaga, Liceul Teoretic Petru Maior, apoi Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. A intrat în presă în 2004, ca fondator al cotidianului Ziua de Cluj, unde a scris timp de șapte ani editoriale.

A lucrat ca ziarist și la „Ziua de Ardeal”. În 2012 s-a mutat în București și a fost realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV. A moderat această emisiune timp de 7 ani.

În plan politic, Rareș Bogdan s-a înscris în PNL și a devenit europarlamentar din partea acestui partid. Acesta a declarat, în urmă cu ceva timp, că se va asigura personal că pensiile speciale vor fi eliminate, însă acest lucru nu s-a întâmplat nici până acum.

Citește și Desființăm organizația de femei, dacă nu stați în banca voastră. Deputată UDMR, despre cum raportarea colegilor la politiciene

„Noi le-am tăiat de două ori sau de trei ori. Le-am tăiat o dată pe 28 ianuarie, la 64 de zile de la preluarea guvernării Orban în Parlament, cu un vot covârşitor.

A venit doamna Renate Weber, Avocatul Poporului, a atacat legea la Curtea Constituţională. A venit COVID între timp, dar pri

Nu au mai ajuns la promulgare la preşedinte. Am venit cu o lege iniţiată de colegii mei Florin Roman, Pavel Popescu, Robert Sighiartău, Ben Oni Ardelean. Şi am impozitat pensiile speciale cu 85%.

Aceeaşi doamnă Renate Weber s-a sesizat, a făcut sesizare la Curtea Constituţională. Curtea s-a exprimat imediat după alegerile generale din 2020, pe 14 decembrie.

A anulat şi acest demers. Am anulat de vreo două ori pensiile parlamentarilor. De fiecare dată au dat 840 de foşti parlamentari sau 640 în judecată. Au câştigat, s-a anulat şi acest demers”, spunea europarlamentarul.

Sursa foto – Instagram/ rarbogdan, Monitorul de Cluj

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.
2 COMENTARII
  1. R. Bogdan zis mister BLA, BLA, BLA.
    Acest clown intrat în politică.
    Că s-a dus în piață cu ceas de 30.000 euro e una. Dar să te duci la piață cu partidul, nu cred să existe corespondent în lume. Poate doar în R.P.D. Coreeană.

  2. Da, ăsta de se minuna ca este în piață pătrunjel adevărat. La Bruxelles este si contrafăcut, ori la pietele din Cluj. Ce fraier, pătrunjel adevărat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Contestaţiile împotriva candidaturii lui Dominic Fritz, respinse de instanțe

Contestaţiile împotriva candidaturii lui Dominic Fritz la un nou...

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Motivarea tribunalului de la Washington

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Tribunalul...

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...