Rezultatul licitaţiei pentru autostrada A7, contestat de firmele din Neamț

Data:

Firma nemțeană Danlin XXL, care a ofertat în alianță cu Intertranscom Impex SRL pentru mai multe loturi din cele 13 în care a fost împărțită Autostrada Moldovei (A7) de la Ploiești la Pașcani, a contestat și anunțul de atribuire a ultimului lot din tronsonul Bacău-Pașcani.

Cu o săptămână în urmă, fuseseră anunțate contestațiile pe primele două loturi, Bacău/Săucești-Trifești (30,3 km) și Trifești-Gherăești (19 km).

Reuniți vinerea trecută la sediul firmei nemțene de lângă Roman, reprezentanții asocierii au căzut de acord asupra ultimelor detalii privind contestarea atribuirii Lotului 3, Gherăești/Mircești-Pașcani (28,1 km), documentația fiind trimisă prin poștă chiar înainte de expirarea termenului de 10 zile. Anunțul de atribuire a fost făcut de CNAIR pe 29 decembrie 2022, termenul de depunere expirând astfel duminică, 8 ianuarie. Contestația a sosit două zile mai târziu.

Înainte de publicarea ei pe platforma de achiziții publice, Ziarul de Iași a solicitat celor de la Danlin XXL să precizeze dacă au atacat atribuirea contractului pentru segmentul Mircești-Pașcani, dar nu a primit niciun răspuns.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Comisia de etică a UBB despre teza de doctorat a lui Lucian Bode: Suspiciunile de plagiat se confirmă în marea lor majoritate

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă imagine: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor | Aktual24

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor. „Cancel culture“, aceasta...