România lucrului bine făcut: au apărut fisuri și gropi în Autostrada A10 Sebeș-Turda 

Data:

Pe două porțiuni ale autostrăzii A10 Sebeș – Turda traficul este restricționat, în urma unor noi degradări, asta după ce în urmă cu câteva săptămâni au fost finalizate lucrările de reparații.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj a anunțat că pe Autostrada Sebeș-Turda, între km. 16+200 și km. 16+400, calea I, „se intervine pentru remedierea unei fisuri apărute în carosabil. Circulația se desfășoară pe banda II, cu restricție de viteză de 60 km/h, menținută și pe timp de noapte”.

Citește și Timișoara – Capitala Europeană a Culturii: un proiect ideal este conectat la temele prezentului și „trece granițe”

Pe Autostrada Sebeș-Turda au apărut gropi pe carosabil. Foto: Facebook Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj

„Între km. 0+940 și km. 1+380, pe breteaua nodului Sebeș, se intervine pentru eliminarea unor degradări apărute în carosabil. A fost instituită restricție de circulație pe banda I, circulația desfășurându-se pe banda II cu restricție de viteză de 40 km/h. Reparațiile sunt executate de către antreprenorul lucrării aflate în garanție. Vă rugăm să circulați cu atenție în zona lucrărilor și să respectați semnalizarea temporară”, spun reprezentanții DRDP Cluj. (Monitorul de Cluj)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Singura Clinică de Psihiatrie Pediatrică din Transilvania a fost inaugurată | Monitorul de Cluj

Singura Clinică de Psihiatrie Pediatrică din Transilvania a fost...

O columbiancă a ajuns în arest, la Iași. Avea droguri în bagaj | Ziarul de Iași

O columbiancă a ajuns în arest, la Iași, pentru...

Succesorul lui Putin și reacția rușilor la războiul din Ucraina | Info sud-est

Succesorul lui Putin și reacția rușilor la războiul din...