S-au deschis înscrierile pentru sesiunea a doua a programului „Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog”

Data:

Programul se adresează ziariștilor din presa locală și regional – print, online, radio, TV -, precum și bloggerilor și freelancerilor care sunt interesați să cunoască modul în care Uniunea Europeană are un impact direct în viața comunității locale în care își desfășoară activitatea.

Proiectul are în vedere organizarea a două seminare pe teme europene, cel de-al doilea seminar urmând să aibă loc în luna octombrie, la Bistrița (29-31 octombrie). La fel ca în anii anteriori, participanții cei mai activi în cadrul seminarelor vor fi invitați să participe la o vizită la instituțiile europene cu sediul la Bruxelles.

Vom dezbate împreună temele europene ale momentului și evoluțiile politice, economice și de securitate regionale. Între temele de discuție pe care le avem în vedere se numără programul NextGenerationEU, conferința privind viitorul Europei, gestionarea fenomenului de Fake News, raportul anual despre statul de drept și Pactul verde european (Green deal). Cum ne dorim să discutăm și temele europene de interes pentru participanții noștri, vă invităm să ne propuneți cel puțin o temă de discuție din domeniul afacerilor europene atunci când vă înscrieți pentru participare.

Pentru participarea la selecție, vă rugăm să ne trimiteți CV-ul și un articol, analiză, reportaj ori postare în care ați abordat tematica europeană, redactat și publicat în anul 2020, la adresa de email: office@freedomhouse.ro, cu copie la adresa: maria.chiribes@freedomhouse.ro, până cel târziu în data de 19 octombrie 2021.

Vă rugăm să menționați drept titlu al email-ului:
Înscriere [prenume] [nume] BEJD 2021

Persoană de contact: Maria Chiribeș / Freedom House România

E-mail: maria.chiribes@freedomhouse.ro


spot_imgspot_img
Freedom House
Freedom House
PressHUB, cea mai răspândită rețea de presă din România.
3 COMENTARII
  1. […] Potrivit PressHub.ro, proiectul are în vedere organizarea a două seminare pe teme europene, cel de-al doilea seminar urmând să aibă loc în luna octombrie, la Bistriţa (29-31 octombrie). La fel ca în anii anteriori, participanţii cei mai activi în cadrul seminarelor vor fi invitaţi să participe la o vizită la instituţiile europene cu sediul la Bruxelles. […]

  2. […] Potrivit PressHub.ro, proiectul are în vedere organizarea a două seminare pe teme europene, cel de-al doilea seminar urmând să aibă loc în luna octombrie, la Bistriţa (29-31 octombrie). La fel ca în anii anteriori, participanţii cei mai activi în cadrul seminarelor vor fi invitaţi să participe la o vizită la instituţiile europene cu sediul la Bruxelles. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Adolescentă de 16 ani ucisă după ce iubitul ei s-a urcat beat la volan

Adolescentă de 16 ani ucisă după ce iubitul ei...

SRI face recrutări la Universitatea din Oradea

SRI face recrutări la Universitatea din Oradea. Studenții Universității...