Scandal la o grădiniță: părinții se plâng de firma de catering, copiii stau în frig, la 16 grade. Cum arată o „omletă sandvici”

Data:

Părinții de la Grădinița nr. 11 din Iași, care aparține de Școala Gimnazială „Ion Neculce”, s-au revoltat după o serie de decizii ciudate ale Consiliului de Administrație și incidente petrecute la sediul unității de învățământ. Conform unor discuții interne și fotografii intrate în posesia „Ziarului de Iași”, părinții se plâng de faptul că în momentul de față copiii lor stau în frig în clase, la 16 grade, după ce s-a stricat centrala grădiniței. Faptul a fost confirmat pentru publicația noastră de Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Județean.

Mai mult, de la debutul acestei ierni s-a schimbat furnizorul de catering de trei ori, de două ori fără știrea părinților, iar copiii veneau acasă spunând că le este foame și că nu au mâncat pentru că nu a fost mâncarea bună.

Citește și: De la Viktor Orban la G. Simion: politici pe frontul de Est

Părinții cu care a luat legătura „Ziarul de Iași” spun că cei mici s-au plâns de prea multe ori ca să-i bănuiască de invenții, iar o fotografie trimisă de personalul grădiniței către părinți, intrată și în posesia noastră, arăta standarde foarte reduse: omleta pe care ar fi trebuit să o primească copiii e un ou bătut ars, făcut la tigaie, și servit ca un sandvici cu două felii de pâine.

Continuare în Ziarul de Iași!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related