Școlile din județul Cluj, la un pas de a trece în online. Sorin Cîmpeanu: „Clujul va intra cu siguranţă de săptămâna viitoare în online”

Data:

Dacă se păstrează trendul ascendent de creștere a cazurilor noi de Covid-19 și de ocupare a paturilor COVID, școlile și grădinițele din judeţul Cluj vor trece în online peste o săptămână, a explicat Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, duminică la Digi24 că următoarele două săptămâni vor fi „grele pentru toată lumea”.

„Va trebui să înțelegem că următoarele două săptămâni, dincolo de subiectul școlii, vor fi săptămâni grele pentru toată lumea. Regula se va păstra: atunci când un județ va depăși 75% (gradul de ocupare în spitale-n.red) joi, următoarea săptămână va fi în online (…) Dacă se păstrează acest trend de creştere, Clujul va intra cu siguranţă de săptămâna viitoare în online cu toate şcolile şi grădiniţele”, a explicat Sorin Cîmpeanu, la Digi24.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Sănătății, județul Cluj are în acest moment un grad de ocupare a paturilor COVID de 67,5%. La nivel național, media este de 34,04%.

Articolul complet poate fi citit pe MONITORUL DE CLUJ.

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related