Se inaugurează lotul Balș Vest-Slatina Vest din Drumul Expres Craiova -Pitești. Care e viteza maximă permisă

Data:

Joi se inaugurează lotul Balș Vest-Slatina Vest al Drumului Expres Craiova -Pitești.

Comisia de recepție din partea CNAIR va sosi pe tronson de la ora 13.00, pentru procedurile care se vor întinde pe mai multe ore, anunță Asociația Pro Infrastructură.

„Din experiența noastră, traficul pe cei aproximativ 16 km dintre nodul Balș Vest (Spineni) și Slatina Vest (Piatra Olt/Găneasa) se va deschide abia pe seară, nu mai devreme de ora 17:00, probabil în jur de 18:00. Vă rugăm nu forțați intrarea pe lot!”, precizează Asociația Pro Infrastructură.


Viteza maximă permisă va fi de 100 km/h, urmând ca ea să fie crescută la 120 km/h după ce președintele Iohannis va promulga legea adoptată deja de Parlament.

„Estimăm în câteva săptămâni, maxim o lună. Oricum, recomandăm ca șoferii să circule foarte atent, cu maxim 100 km/h, deoarece pe drum pot exista animale și unele resturi de materiale care au scăpat vigilenței constructorului”, mai Asociația Pro Infrastructură.

Urmăriți forumul PeUndeMerg.ro pentru detalii de ultimă oră cu privire la deschiderea primilor 16 kilometri de drum expres veritabil din țara noastră.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vârsta de pensionare nu va crește, dacă este legată de speranța de viață. Declarație surprinzătoare a ministrului Muncii

Vârsta de pensionare nu va crește în România, dacă este legată de speranța de viață. Este o declarație surprinzătoare a ministrului Muncii, în redacția Alba24.

Lavrov la OSCE: „Îmi este indiferent”. Cum s-a străduit să demonstreze că Rusia nu este izolată

Disprețuitor la adresa organizațiilor internaționale și a Vestului, Serghei Lavrov s-a străduit să demonstreze că Rusia nu este izolată. A avut succes demersul său? Alexandra von Nahmen relatează pentru DW de la Skopje.

Aktual24 | Sute de fermieri olandezi își închid voluntar fermele de animale

Sute de fermieri olandezi își închid voluntar fermele. UE a aprobat o schema de 1,5 miliarde de euro pentru a cumpăra ferme olandeze și a reduce emisiile de azot, relateaza Euronews.