Se redeschide bazinul olimpic din Oradea. Renovarea a întârziat și a costat mai mult decât se așteptau autoritățile

Data:

Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea se redeschide, începând de marți, 16 august, publicului, după mai bine de doi ani în care a fost ținut închis pentru reparații, care nu doar că s-au prelungit, ci au ajuns și să coste mult mai mult decât se preconiza inițial.

Anunțul privind redeschiderea bazinului a fost făcut de reprezentanții CSM Oradea, club care gestionează activitatea bazinului, și nu de cei ai Primăriei Oradea, instituție care a comandat și supravegheat lucrările, prin Direcția de Patrimoniu Imobiliar.

„Bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea se redeschide în mod oficial. Supus unor lucrări de renovare, acesta este pregătit să primească din nou pasionații de înot și polo începând de marți (16.08)”, este anunțul publicat, vineri, pe site-ul csmoradea.ro. 

Citește și: Salman Rushdie. Poveștile sunt întotdeauna nemuritoare

Cum nu s-au ocupat direct de lucrări, reprezentanții CSM nu prezintă nicio explicație privind prelungirea termenelor de execuție și motivele din spatele acestui fapt. Rămâne de văzut dacă Primăria Oradea va prezenta o astfel de dare de seamă, dat fiind că mulți orădeni s-au arătat nemulțumiți de faptul că bazinul a stat închis atâta amar de vreme. 

CSM Oradea precizează, în schimb, care vor fi noile reguli privind abonamentele și accesul în bazin. Astfel, abonamentul lunar pentru inițiere, precum și cel de perfecționare în înot costă 250 de lei. Celelalte tipuri de abonamente lunare, inclusiv cel pentru înot adulți, costă 200 de lei, precizează publicația BIHOREANUL.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...