Șefa DGASPC Argeş dusă cu duba la audieri, după percheziţiile DNA

Data:

Șefa DGASPC Argeş, dusă cu duba la audieri, după percheziţiile DNA de joi. Tatiana Eftime, şefa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş, a fost dusă în joi seară, cu duba, însoţită de poliţişti mascaţi, la sediul DNA Piteşti, pentru a fi audiată.

Audierea dnei Tatiana Eftime vine după ce procurorii DNA Piteşti au efectuat azi 21 de percheziţii, la sediile Consiliului Judeţean Argeş, DGASPC Argeş şi Primăriei Ştefăneşti (restul au avut loc la sediile unor firme şi la locuinţe particulare), într-un dosar de corupţie. Tatiana Eftime e asistată la audieri de Bogdan Gabriel Dorcea, un avocat de renume din Piteşti, ne-au informat surse judiciare.

Citește și O altfel de cooperativă: de energie. Cum câștigi din surse verzi

Șefa DGASPC Argeş dusă cu duba la audieri. Care sunt acuzațiile

Percheziţiile DNA au avut loc „privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2023, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind cumpărarea de către o instituție publică (Consiliul Judeţean Argeş – n.n.) a unor locuințe destinate persoanelor vulnerabile”, se menţionează într-un comunicat al DNA.

Concret, anchetatorii bănuiesc că imobilele – cinci case situate în oraşul Ştefăneşti, de lângă Piteşti, în zona numită de localnici Zăvoi – au fost achiziţionate la preţuri supraevaluate.

Membră PSD, numită politic

Tatiana Eftime e membră PSD de cel puţin 15-20 de ani şi a mai fost şefă a DGASPC Argeş. Ea a mai condus şi Spitalul de Pediatrie din Piteşti, de unde a demisionat acum 7 ani după un scandal privind folosirea abuzivă a banilor din sponsorizări şi donaţii primite de spital.

Foto. Tatiana Eftime, alături de unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Argeş, colegul său de partid Adrian Bughiu, titrează Argeșul Online.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
2 COMENTARII
  1. PSD-eul are numai corupți in funcții de conducere,pentru iei nu sunt legi aspre,să recupereze tot prejudiciul și să facă ani grei de pușcarie,ne merităm soarta.

  2. Sunt dezgustată de acest personaj istoric și de problemele pe care le întâmpinăm noi cetățenii care interacționâm instituția pe care o conduce… Nu mă refer la angajații instituției care sunt plini de bunăvoință, ci la modul defectos de organizare, mai ales la ghișeul Drepturi persoane cu handicap

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...