Șeful Direcţiei Regionale a Finanţelor Iaşi: şase case, la o leafă de aproape 10.000 lei/lună

Data:

De la două locuinţe (o casă şi un apartament) în anul 2015 şi economii în conturi de aproape 30.000 de euro tot atunci, botoşăneanul Doru Viorel Alupoaei, „uns” şef al Finanţelor ieşene anul trecut, se poate lăuda în 2023 cu şase imobile.

Mai exact, cinci apartamente şi o casă de locuit. Pe lângă acestea, şi cu economii triple în bănci, de aproximativ 95.000 de euro. Sunt informaţii care apar în cea mai recentă declaraţie de avere completată de şeful Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Iaşi, pe 5 mai, document consultat de „Ziarul de Iaşi”.

Soarta pare să-i fi surâs lui Doru Viorel Alupoaei în 2022, când a fost numit şef al DGRFP Iaşi, Finanţele Regionale, şi când dintr-un foc a mai adăugat două apartamente la „colecţia imobiliară” a familiei: unul de 50 mp în Botoşani, pe care spune că l-a moştenit, iar altul cumpărat în Iaşi (de 41 mp), unde mai deţine două apartamente (de 41, respectiv 50 mp).

Continuarea în Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Încercare de dezbinare a cadrelor didactice. Profesorii, hotărâți să nu cedeze. Greva continuă

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related