Programul TIFF „10 pentru Film”, rampă de lansare pentru actorii la început de drum

Data:

O oportunitate excelentă pentru actorii de teatru din România, programul „10 pentru Film” își continuă misiunea la ediția din acest an a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).
Astfel, alți 10 actori aflați la debut sau care au interpretat până acum roluri secundare în cinema vor veni la festival, unde vor intra într-un program de prezentare și formare, care include workshop-uri, dar și întâlniri esențiale cu profesioniști din industrie.
110 actori au fost selectați în ultimii ani în programul „10 pentru Film”. 
Mulți dintre ei au interpretat ulterior roluri de succes în lungmetraje și seriale TV foarte apreciate. 
Continuarea în Monitorulcj.ro
Citește și: Guvernul le promite profesorilor 1.000 de lei brut în plus la salariu. Pentru personalul nedidactic creșterea va fi de 400 de lei
Urmăriți PressHUB și pe Google News!
(Sursa foto: TIFF / Facebook)

spot_imgspot_img
spot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related