Singurul elev cu media 10 la Bacalaureat din Bihor vrea să-și ia un an sabatic, deși a fost admis la facultăți din străinătate

Data:

Proaspăt absolvent al Colegiului Național Emanuil Gojdu din Oradea, Andrei Covaci este singurul tânăr bihorean care a reușit performanța de a obține media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea vară 2023.

„Nu mă așteptam. Dacă cineva m-ar fi întrebat dinainte ce medie voi lua, n-aș fi zis 10, mai ales pentru examenul de limba și literatura română, unde nu mă așteptam la nota maximă”, a mărturisit Andrei, luni, pentru BIHOREANUL. La examenele de matematică și de informatică s-a așteptat la un punctaj mare, însă nu și la română, disciplină despre care spune că n-a fost pentru un el un scop anume. 

Recunoaște însă că a fost un elev silitor în toți anii de școală, a participat la mai multe concursuri și olimpiade școlare, iar în pregătirea pentru Bac nu a avut nevoie de meditații.

Pe lângă cunoașterea acumulată la școală, zilnic, de când a terminat clasa a XII-a și până la examen, a învățat singur 5-6 ore, „cam cât aș fi învățat și la școală”.

Continuarea în Ebihoreanul.ro

Citește și: România „educată”: în peste 50 de licee din țară, niciun candidat nu a luat BACUL

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Arhiva personală)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Victor Micula scapă de închisoare | Bihoreanul

Victor Micula scapă de închisoare, într-un dosar în care...

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina | Oglinda de Azi

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina...

Un grup de interlopi din Prahova amenință doi polițiști | Aktual24

Un grup de interlopi din Prahova amenință doi polițiști....