Sorin Grindeanu, printre vagoane, alături de un inculpat pentru corupție. „E prietenul meu”

Data:

spot_img

Vicepremierul Sorin Grindeanu s-a plimbat miercuri printre vagoane la Astra Rail Caracal (fosta Romvag), alături de un fost ministru inculpat pentru corupție, care a fost trimis recent în judecată de DNA.

„Îmi spunea Adrian (se uită peste umăr, în spate – n.red.), prietenul meu, Adrian Chesnoiu, mai devreme că în campania electorală i se cerea să se ocupe să vină tot mai multe locuri de muncă. Ăsta e un exemplu.

Înțeleg că e un deficit aici și sunt încă 600 de locuri de muncă ce ar putea fi ocupate, și asta nu doar pentru Caracal, ci pentru toată zona dimprejur, e un lucru bun”, a declarat ministrul Transporturilor.

Citește și Președinția nu vrea să justifice legal de ce a decis secretizarea ajutorului militar către Ucraina

Această companie e o companie serioasă, e o companie care produce în acest moment pentru toată Europa, plus, mă refer la Uniunii Europeană, plus Marea Britanie, iar în anii viitori, și aicea mi-aș dori, e un punct pe care n-am cum să nu-l ating, ca mare parte din ce se produce aicea să poată fi achiziționat pe piața din România, de o companie românească, pentru că în acest moment, așa cum bine știm, CFR Marfă în toți anii de după revoluție a fost dusă înspre faliment, așa cum în anii trecuți a fost probabil și această fabrică dusă într-o zonă de faliment, doar că de un an și ceva CFR Marfă a ajuns să vină pe profit.

De aceea mi-aș dori ca mare parte din producția de aicea să poată fi achiziționată și pe piața din România, de către o companie românească, în speță CFR Marfă. Sunt 50 de ani de când a ieșit primul vagon de aici, de la Caracal, anul 1973, anul în care m-am născut, deci n-o să uit vreodată că aici în 73 s-a inaugurat”, a declarat ministrul Transporturilor la uzina din Caracal.

Continuarea în Club Feroviar.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

România, corupția și ridicarea MCV-ului | INTERVIU

România, corupția și ridicarea MCV-ului. Ce spune Bogdan Iancu,...