Soţia vicepreşedintelui CJ Argeş, judecată pentru că vindea haine de firmă falsificate

Data:

Lavinia Bughiu, soţia vicepreședintelui CJ, Adrian Bughiu, a fost trimisă în judecată de procurorii piteșteni pentru că vindea haine contrafăcute sub brandul unor firme celebre.

Dosarul a fost deschis acum câțiva ani, în condițiile în care Lavinia Bughiu deține un magazin prin centrul Piteștiului, iar anchetatorii o acuză de infracțiuni la legea privind mărcile şi indicațiile geografice, Lavinia având în momentul de față calitatea de inculpat.

Printre părțile vătămate se regăsesc branduri renumite cum ar fi: Tommy Hilfiger, Adidas, Puma, Polo, Christian Dior, Zara și altele.

Lovitură… primită în urmă cu două săptămâni de familia vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Adrian Bughiu.

Soția pesedistului a fost trimisă în judecată de procurorii piteșteni, pe motiv că în magazinul pe care îl deține în centrul Piteștiului, numit Lavika Boutique, vinde haine, parfumuri sau adidaşi sub mărci renumite, dar acestea erau de fapt nişte fake-uri, aşa că pe fir, la început, au intrat inspectorii de la Protecția Consumatorului, apoi polițiștii de la Economic.

Continuarea în ARGEȘUL ONLINE.

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ciocolata PNL. Ziua de 1 Martie, folosită electoral de politicieni liberali

Ciocolata PNL. Ciocolate Milka, introduse într-o cutie de carton...