Spărgători de bancomate opriţi de poliţişti

Data:

Suspecți capturați la începutul lunii iulie a.c., cu focuri de armă și o urmărire pe teritoriul județelor Botoșani și Suceava, vor fi anchetați de polițiștii botoșăneni doar pentru distrugere. Asta pentru că indivizii nu au reușit să pună în aplicare niciunul dintre planurile pregătite.

”Cei doi tineri sunt cercetați în libertate sub aspectul comiterii a patru infracțiuni de distrugere. Cercetările efectuate în cauză au arătat că aceștia nu au comis nici o faptă penală de altă natură pe raza județului sau a municipiului Botoșani”, a precizat pentru „Monitorul de Botoșani”, Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Botoșani.

Citește articolul integral în monitorulbt.ro

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. A plecat după un bornout cumplit

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. Amatori sau profesionişti, ieşenii pasionaţi de tehnologie au acum la dispoziţie o platformă dedicată lor: People of Tech. Nu faceţi însă greşeala de a crede că această comunitate îşi propune să vorbească doar despre tehnologie.

Aktual24 | Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari

Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari....

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.