Speculă cu bilete la concertul Coldplay. Vândute și de 6 ori mai scump, pe site-urile de anunțuri

Data:

Biletele pentru concertul trupei Coldaplay din 12 iunie 2024 s-au vândut aproape imediat după ce au fost puse în vânzare, încă din sesiunea de pre-sale de marți. La scurt timp după ce au fost epuizate la vânzătorii oficiali, au apărut anunțuri cu persoane care vindeau tichetele la prețuri mult mai mari.

Numărul mare de doritori i-a atras pe cei care s-au gândit să facă un ban în plus de pe urma concertului Coldplay, motiv pentru care au pus în vânzare pe site-uri de anunțuri online bilete care costă și de 6 ori mai mult decât prețul de achiziție.

Citește și: O judecătoare va primi salarii restante de peste 3 milioane de lei, după ce faptele pentru care era judecată s-au prescris

Deși pe site-urile oficiaile, prețurile au variat între 199 și 795 de lei, în funcție de zonă din stadion, pe site-urile de anunțuri cel mai ieftin pornește de la 1.000 de lei.

Speculă cu bilete la concertul Coldplay. Mai scump în spatele porților decât la VIP

Spre exemplu, într-unul dintre anunțuri scrie că se vând două bilete în zona din spatele porților, la nivel mediu, cu 2.500 de lei, însă când citești anunțul integral, vânzătorul specifică faptul că prețul afișat este pentru un singur bilet.

Prin urmare, un singur bilet cumpărat „la negru” costă mai mult decât prețul unui tichet oficial în secțiunea VIP, care în pre-sale a putut fi achiziționat cu 2.400 de lei.

Citește și: Viena se opune în continuare aderării României la Schengen

Un alt anunț spune că se vând două bilete la același concert pentru suma de 9.500 de lei, deci de 6 ori mai mult față de cea mai scumpă categorie, excluzând zona VIP.

Sursa: Dragoș Vana

Biletele s-au epuizat în primele zeci de minute

Fanii trupei Coldplay au luat cu asalt platforma care punea la vânzare biletele pentru concertul din 12 iunie încă de la ora 9 dimineața. Aproximativ 100.000 de oameni au stat la coada virtuală doar pentru a-și vedea artiștii preferați, în condițiile în care capacitatea maximă a Arenei Naționale, locul în care va avea loc spectacolul, este de 60.000 de locuri, cu tot cu spațiul de pe gazon.

În doar câteva zeci de minute, biletele pentru cea mai ieftină categorie, dar și cele de pe gazon au fost epuizate. Din acest motiv, organizatorii au anunțat un al doilea concert, pe data de 13 iunie 2024.

„Datorită cererii incredibile în sesiunea pre-sale, un al doilea show va avea loc în București, pe 13 iunie 2024. Biletele pre-sale sunt disponibile acum”, spune anunțul făcut de aceștia.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bianca Iosef
Bianca Iosef
Bianca Iosef a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București în anul 2022. A început să lucreze ca jurnalist încă din timpul facultății și este interesată să evolueze cât mai mult în acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală de 1 Mai cu lideri de sindicat | Club Feroviar

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală, de...

Cum a reușit Turcia să atragă 50 de milioane de turiști într-un an

Cum a reușit Turcia să atragă unu număr impresionant...

Tehnologie revoluționară testată de NASA, un motor cu reacție de numai 1,3 metri | Aktual24

Tehnologie revoluționară testată de NASA. Agenția spațială americană a...