Tag: SUA

Browse our exclusive articles!

Aktual24 | O româncă i-a furat inelele de nuntă și logodnă actriței din „Emily in Paris”

O româncă i-a furat inelele de nuntă și logodnă actriței Lily Collins, cunoscută din serialul de succes de pe Netflix „Emily in Paris”, relateaza...

SUA anunță că războiul dintre Israel și Hamas nu se va extinde. „Un conflict regional extins în Orientul Mijlociu a fost descurajat”

Un „conflict regional mai amplu” în Orientul Mijlociu a fost descurajat, a declarat sâmbătă pentru BBC purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării din SUA. Generalul de brigadă Patrick S Ryder a declarat că „în acest moment, considerăm că acest conflict este limitat între Israel și Hamas”.

A lăsat școli de top din SUA și UK pentru o școală comunală din Iași – incredibila poveste a unei profesoare

Într-un colţ liniştit al comunei Dolheşti, satul Brădiceşti găzduieşte o şcoală care nu ar atrage atenţia cu uşurinţă. Însă, în acest loc se desfăşoară...

Armata SUA a atacat obiective din Siria

Statele Unite declară că au lovit două instalații din estul Siriei, despre care autoritățile militare americane spun că au fost folosite de forțele iraniene și de grupurile afiliate, transmite BBC.

Cum e afectat Pilonul II de pensii de milioanele de euro blocate la o bancă dominată de ruși

Cum e afectat Pilonul II de pensii de cele 90 de milioane de euro din fondurile sale care unt blocate în urma embargoului impus...

Popular

Culmea eficienței în administrație: o centură ocolitoare pe care am așteptat-o 30 de ani a fost gata în 8 luni!

Culmea eficienței în administrație: centura ocolitoare a orașului Beclean a fost deschisă circulației rutiere de Ziua Națională a României, exact pe 1 decembrie 2023. Pe 29 noiembrie o comisie a stabilit că se poate da drumul la circulație, potrivit Săptămâna.online.

Aktual24 | Nigerul în mâinile Rusiei. Româncă, angajată a UE: „Avem 6 luni să evacuăm”

Nigerul în mâinile Rusiei, iar luni junta a renunțat...

Angajați și utilaje ale Companiei de Utilități Publice „Dunărea”, la muncă pe moșia șefului companiei, două zile la rând

Angajați și utilaje ale Companiei de Utilități Publice „Dunărea”, s-au aflat pentru două zile la rând pe proprietatea lui Silviu Mangiurea, directorul general al companiei. Terenul pe care este construită vila cu o suprafață de 160 mp se întinde între două străzi – Calea Galați si strada Arțarului.

Suporterii lui FC Argeş, protest împotriva conducerii clubului

Suporterii lui FC Argeş din Peluza Nord Piteşti s-au săturat de incompetenţa de la vârful clubului, girată de primarul Cristian Gentea, și au ales o manieră inedită de a protesta.

Subscribe

spot_imgspot_img