Mama Rebecăi, companioana lui Vlad Pascu, este consilier în Primăria Sectorului 1, adusă de PSD

Data:

Mama Rebecăi, companioana lui Vlad Pascu, este consilier în Primăria Sectorului 1, adusă de PSD pe vremea lui Daniel Tudorache. Anterior, ea a lucrat la o companie înființată de Firea.

Mama Rebecai, tanara care apare in filmari alaturi de Vlad Pascu spunand ca este „oxicomana”, lucreaza in calitate de consilier superior in Primaria Sectorului 1, au declarat surse oficiale pentru aktual24.ro. Numele mamei Rebecai este Simona Lazarescu.

Conform surselor, ea a fost angajata in Primarie in timpul mandatului lui Daniel Tudorache, cu ajutorul PSD.

Conform declaratiie de avere, Lazarescu are un salariu anual de aproximativ 80.000 de lei, adica putin peste 6.000 de lei pe luna.

Ea a mai scris ca are si bijuterii in valoare de 11.000 de euro.

Citește și De ce nu folosesc poliţiştii detectoarele de droguri: un caz cu patru agenţi testaţi „pozitiv”

Expert achizitii publice

Conform declaratiilor de avere, pana sa ajunga in Primaria lui Tudorache, Lazarescu a lucrat la Compania Municipala Eco Igienizare in calitate de „expert achizitii publice” si la Compania Municipala Trustul de Cladiri Metropolitane.

Aceste companii au fost infiintate de Gabriela Firea dupa ce a devenit primar. Intr-o filmare postata pe retelele de socializare, Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, se lauda alaturi de Rebeca, fiica Simonei Lazarescu, ca are mai multi bani „decat o sa aveti voi daca faceti foame cu pateu toata viata”.

„Fac dovada ca pe numele meu exista in momentul de fata biznisuri de mai multi bani decat o sa aveti voi daca faceti foame cu pateu toata viata. Si astia ii fac doar intr-o luna”, spunea Pascu alaturi de o tanara care flutura o cutie de pastile.

Pascu a scos si el apoi mai multe pastile in fata camerei, titrează Aktual24.

„Oxicodona este viata noastra. Noi nu suntem toxicomani, noi suntrem oxicomani”, a adaugat Rebeca.

O alta filmare cu Vlad Pascu: „Sa moara familia mea, ma plimb prin Dorobanti (zona centrala din Capitala) ca in Vama Veche cu baietii astia”.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.
15 COMENTARII
  1. PSD să-și asume numirea acestor persoane care nu au niciun fel de pregătire pentru a lucra în administrație publică, mai ales la București . Le-a adus de la țară , le-au numit politic și au nenorocit o ditamai Capitala. Noi ne-am săturat de toate țoapele astea habarniste care deja s-au înmulțit prin București au și născut progenituri de teapa celei văzute în compania criminalului drogat. PSD,!!faceti-le repede bagajul trimiteți-le dracului de unde le-ati adus că nu avem nevoie de așa ceva. Taxele consistente ale bucureștenilor trebuie să meargă în investiții nu în drogurile distrușilor ăștia.

    • Corect ar fi ca toate partidele politice care s au perindat la guvernare sa si asume numirile pe care le au facut !

    • Nici o legatura..cu PSDDe altfel pascu asta cu progenitura drogata e un inbogatit din gasca lui videanu base &camatarii&politia corupts Este suficient sa vezi zecile de masini de lux pline de panarame drogate! Care sunt paziti!!de politie sub atenta oblsduire a serviciilor in parcare seara in Pta Constitutiei Ce ziceti?Unde sunt drogurile confiscate?Unde sunt cei prinsi cu droguri la festivalurile de k patronate de subcultura?

  2. Panaramele sunt panarame chiar dacă părinții sunt USR iști sau PNL iști…Nu mai bateți câmpii cu politica…De-aia este aia drogangioaica, pentru că e mă-sa PSD ista ? Sunteți penibili…

  3. faceți voi cum faceți și reușiți să politizati orice tragedie. dar numai când e vorba de psd și mai nou de pnl. nu e bine ce faceți. nu a fost nici până acum. nici nu va fi

  4. „PAINKILLER”,serial bazat pe povestea reală a Oxycontin ,îl puteți vedea pe Netflix,f.bun și explică clar,Oxycontin este Narcotic clasa 2 (US),pt pacienții în stadiu terminal de cancer sau alte boli terminale este heroina sintetica și addictive,nu te poți lăsa fără ajutor medical

  5. Nimic nu se va schimba. Nu va agitati aiurea! Baiatul va scapa cu suspendare sau va fi internat la o clinica si scos fara discernamint. Cazul Caracal a insemnat cumva o schimbare in sistem??

  6. Părinții panaramelor Și criminalilor nu au ce căuta în politica mare indiferent de partid pentru că la orice infractiune a unuia din membrii lor din familie sunt dispuși să treacă la trafic de influentă, ghici ce? pentru că POT. Azi e din PSD. Nu fii penibil, e foarte simplu. Și nu mai jigni lumea aiurea.

  7. Băi, deja încep să mă satur…cum e câte ceva rău, e de vină PSD PNL. Băi, astea deja sunt fabricații, fabulații, doar ca să mai scrie câte un pișcotar. Nu îi înghit deloc pe PSD, PNL, nici pe USR, AUR, UDMR și ce o mai fi…dar zic să nu mai cădem în penibil… dacă mâine unul se sinucide e vina PSD PNL, dacă mâine ia foc un spital, vina e a PSD, dacă mâine se prăbușește un pod, e vina PNL…hai să terminăm cu penibilul ăsta…deja e plictisitor…chiar credeți că acest USR e curat lacrimă? Nu au vână de loc , sunt niște păpuși de cârpă și paie. Niște distruși, niște handicapați… latră și ei acolo. M-am convins… în țara asta nu există nici oameni nici omenie, este doar populație. Citat Gheorghe Dinică. Completare: populație de cârpe, balegi, drogați și alte otrepe. Tinerii frumoși și liberi…ce promova usr în 2016…#rezist…fi-mi-ar scârbă.

  8. Țara-i plină de lepre, fapt cert că o cotă parte sunt pripășiți prin partide, la căldură unde nu trebuie să ai diplome, nu trebuie să ai glagorie, nu trebuie sa faci nimic, nu trebuie sa știi nimic, trebuie doar sa ai limba catifelată, să nu zgârie și din 4 în 4, să bagi votul la ăia care te-au oploșit in posturi călduțe.
    Asta-i rețeta prin care nenorociri de tip Pascu, se întâmplă frecvent. De unele „groase” aflăm, de multe altele, nu.
    Feriți-vă cât puteți, că întâmplări similare se vor mai ivi. Inerent !

  9. Ne e nicio problema, speciali din justitie vor face ca de fiecare data dreptate. Ar trebui sa iesim toti in strada pentru dotarea spitalelor cu aparatura, pentru legi clare si corecte, caci daca ne bazam pe speciali sa faca dreptate nu se va întâmpla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related