SURSE: Clotilde Armand a câștigat alegerile interne pentru șefia USR-PLUS Sectorul 1, în fața lui Dragoș Pîslaru

Data:

Clotilde Armand (USR) a câștigat alegerile pentru șefia organizației de partid USR PLUS din Sectorul 1, cu circa 70 de voturi în avans față de competitorul ei, eurodeputatul Dragoș Pâslaru (PLUS), după cum indică numărătoare voturilor care s-a finalizat luni seara.

Reamintim că alegerile interne din USR PLUS au avut loc duminică, exprimându-și votul aprope 1000 de mebri cu drept de vot. După fuziunea celor formațiuni USR și PLUS, în toate filialele din țară ale celor două formațiuni politice au loc alegeri interne pentru desemnarea de conduceri unice. Desemnarea de noi lideri în organizațiile USR-PLUS din țară reprezintă o miză importantă în contextul în care este așteptat marele Congres USR PLUS pentru alegerea unui singur președinte de partid.

Citește articolul complet în G4Media

spot_imgspot_img
spot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related