Târgul de joburi și internship-uri RAU JOB FAIR, a IX-a ediție, își deschide porțile pe 16 aprilie!

Data:

Târgul de joburi și internship-uri RAU JOB FAIR, cea de-a IX-a ediție, organizat de Universitatea Româno-Americană, debutează în data de 16 aprilie 2024, între orele 10:00 – 16:00, în incinta Universității Româno-Americane, Bd. Expoziției 1B.

Activitate de tradiție în cadrul Universității, târgul are drept scop crearea de oportunități concrete pentru viitorii absolvenți, atât din punct de vedere al integrării pe piața muncii, cât și pentru dezvoltarea perspectivelor de carieră. Partenerul oficial al acestei ediții este Grupul Romanian Airport Services, care susține inițiativele ce contribuie la formarea tinerilor profesioniști.

RAU JOB FAIR 2024 aduce în premieră conceptul de SPEED JOBBING cu scopul de a crea interacțiune concretă între companii și participanți. Activitatea va avea loc în data târgului, în Sala de Protocol a Universității (corp B, parter), pe domeniile de activitate IT, Turism și Business.

Numeroase companii din diverse domenii de activitate de mare interes pentru tineri precum turism, IT&C, aviație, bancar, financiar, asigurări, retail, alimentar, recrutare și orientare în carieră vor derula activități de recrutare și selecție la standurile lor, în holul principal al Universității (corp B), după cum urmează:

Procter & Gamble România, Intersport România, KPMG, Capgemini, Bitdefender, Grupul RAS (Romanian Airport Services, Regional Air Support, RAS Procedure Design și RAS Tehnic ), Delaco, Kellanova, SAS, Accace România, Grupul Accor (Ibis, Ibis Styles, Novotel, Pullman Bucharest World Trade Center și Mercure Hotels), Grupul Apex Alliance (Moxy Hotels, Marmorosch și Courtyard by Marriott), DHV (D&H Value), Go Travel, Croaziere.net, Grand Hotel Bucharest, Sheraton Bucharest Hotel, Devmind, ING, NN Asigurări România, OVB România, Emthrive și EU Careers.

În cadrul ediției curente RAU JOB FAIR se va organiza pentru studenți o TOMBOLĂ cu PREMII oferite de către companiile expozante! Activitatea a fost lansată în premieră în cadrul ediției precedente a târgului și s-a bucurat de un mare succes în rândul participanților.

Târgul de joburi și internship-uri RAU JOB
Târgul de joburi și internship-uri RAU JOB

Evenimentul este deschis oricărei persoane (student, masterand sau absolvent), indiferent de universitatea de proveniență.

Participarea este GRATUITĂ și se realizează în urma completării formularului de înscriere online: click aici! 

Edițiile precedente ale târgului s-au bucurat de un real succes! Sute de studenți au interacționat cu potențialii angajatori la ediția din 2023 a RAU JOB FAIR, eveniment ce a creat un mediu deschis și prietenos între companii și studenți, concentrat pe experiențe inedite, în care companiile au reușit să-și pună în evidență valorile și ofertele de job, iar studenții s-au bucurat de activități educative și distractive.

O selecție de fotografii este disponibilă pe pagina dedicată târgului de pe site-ul Universității Româno-Americane, la secțiunea ”RAU JOB FAIR – ediția 2023” – click aici!, iar un scurt material video de la ediția 2023 poate fi vizualizat aici.

Partenerii media ai evenimentului sunt PRESShub, Romania Pozitivă și Trends HRB.

În rândul altor parteneri ai evenimentului se înscriu Clubul Studenților CA-URA, Clubul de Management-Marketing, Departamentul de Studii Asiatice, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră și Clubul de Turism TRAVELMATES din cadrul Universității Româno-Americane.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Citește și: Cum recunoști și eviți fraudele care folosesc deep-fake în reclame false online

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Bruno Maria Bradt și „Cântecul Vârstelor”, în România

Bruno Maria Bradt și „Cântecul Vârstelor”, la Romanian Creative...

Site-ul unde tinerii pot afla pe cine votează. „Nu da cu seen la vot”

Site-ul unde tinerii pot afla pe cine votează a...

Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad anunță începerea activităților proiectului ,, Screening -echipamente medicale ATI nou- născuți”

Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad anunță începerea activităților proiectului ,, Screening -echipamente medicale ATI nou- născuți”