Termenul de înscriere la FHR HUB for Business Journalism se extinde până pe 21 iulie – ora 23.59

Data:

Termenul de înscriere în cadrul proiectului FHR HUB for Business Journalism se extinde până pe 21 iulie – ora 23.59. Ne dorim ca mulți jurnaliști să aibă parte de o experiență inedită și de o formare continuă în lumea jurnalismului economic, așa că am extins termenul limită. Freedom House România, alături de 11 publicații naționale centrale si locale a deschis înscrierile pentru FHR Hub for Business Journalism, o pregătire continuă pentru a păși în lumea jurnalismului economic.

Programul se adresează mai ales studenților și tinerilor jurnaliști interesați care doresc să urmeze o carieră pe acest segment de jurnalism.

În cadrul sesiunilor de formare oferim: 1. O școală de vară plină de traininguri coordonate de specialiști atât din domeniul presei, dar și din zona de business, cu componente de grafică, multimedia și tehnici de redactare. 2. Un internship plătit la o publicație parteneră, unde vor putea publica articole pe site-urile publicațiilor partenere, dar și pe www.presshub.ro. De asemenea, aceștia vor beneficia de mentorat și dezvoltare continuă. 3. Webinarii, sesiuni de storytelling și interviuri online alături de antreprenori și CEOs de renume din mediul de afaceri, totul pentru a înțelege în profunzime subiectul.

Fii parte din noua generație de jurnaliști de business, înscrie-te acum până pe 21 iulie 2021! https://bit.ly/hubforjournalism.

spot_imgspot_img
Freedom House
Freedom House
PressHUB, cea mai răspândită rețea de presă din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?