Transfăgărășanul, redeschis luni pe întreaga sa lungime

Data:

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că, începând de azi de la ora 14, circulaţia pe Transfăgărăşan a fost deschisă pe întreaga sa lungime, pentru toate categoriile de vehicule. Circulaţia e permisă, însă, numai între orele 7 şi 21.

În afara acestui interval orar, circulaţia rutieră e interzisă pentru toate categoriile de vehicule.

Anul acesta, deschiderea Transfăgărăşanului a fost amânată câteva zile, din cauza faptului că deszăpezirea a fost mai anevoioasă decât în alţi ani. Stratul de zăpadă a atins, pe alocuri, chiar şi înălţimea de 5 metri.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora”, se menţionează într-un comunicat de presă al CNAIR.

Citește articolul integral în ArgeșulOnline


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related