Trei firme din Valea Jiului oferă burse private studenților Universității Petroșani

Data:

Trei firme din Valea Jiului oferă burse private studenților Universității Petroșani. Studenții Universității Petroșani au șansa de a beneficia de o bursă privată, iar tinerii chiar sunt interesați să aplice pentru acest venit.

Trei firme din Valea Jiului oferă burse studenților din anii terminali ai Universității Petroșani. 2000 de lei este cuantumul lunar al bursei. Pentru fiecare specializare va exista câte o bursă disponibilă. Beneficiarii acestor burse vor fi angajați la finalizarea facultății. Tinerii sunt de părere că banii sunt bineveniți și sunt tentați să se înscrie pentru a intra în procedura de desemnare a bursierilor. ”Aș fi interesat să aplic, de ce nu? Pe lângă bursa de la facultate ar fi binevenită”, a spus un tânăr student din Republica Moldova. Tânărul a precizat ce așteptări are de la locul de muncă. ”Aș căuta un salariu decent, condiții favorabile de lucru, respect din partea colegilor și angajatorului”, a mai spus studentul.

Citește și Oameni de știință din Cluj, implicați în găsirea unor noi tratamente pentru cancer

După ce a fost explicat proiectul și activitatea firmelor care oferă bursele, studenții au întrebat dacă pot să își trimită CV-urile și cum vor fi alocate bursele. Parteneriatul pentru excelență: Burse de merit pentru viitorul profesional reprezintă inițiativa Euro Jobs, Diacostampet și Asociația Centrul Regional pentru Ocuparea Forței de Muncă și Protecție Socială. Este un proiect care acum începe, deci punem sămânța, dar care ne dorim să crească și să aibă impact în comunitatea noastră. Este un proiect deschis și ne dorim ca numărul firmelor să crească. Este vorba despre un parteneriat care presupune oferirea de burse de merit studenților din ultimul an, care după terminarea facultății se vor angaja la firma care le-a oferit această bursă”, a declarat Adriana Kinzsky, partener proiect.

Studenții au posibilitatea de a face practică în cadrul firmelor pentru a se familiariza cu mediul de lucru. Mai multe puteți afla în publicația Gazeta de dimineață.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este obiectivul urmărit...

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. 3 au fost deja respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. Trei...

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași,...